vineri, aprilie 19, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 21.04.2022/13.4.9.9.

MATRIŢA ZILEI – 21.04.2022/13.4.9.9.

11 44  
2222    
3    99


FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3 și aduce tendințe de adaptabilitate, iar noi descoperim noi modalități de a face față circumstanțelor schimbătoare, găsim soluții, finalizăm anumite proiecte începute de ceva timp. Ne bucurăm pentru că atingem anumite scopuri, unele din dorințele noastre cele mai fierbinți se îndeplinesc, iar noi suntem entuziasmați. Când energia iniţiatoare a cifrei 1 se uneşte cu energia germinativă a cifrei 2, apare întruchiparea , rodul, fructul, simbolizat de cifra 3. Dinamica zilei ne poate ajuta să temperăm anumite situații conflictuale la care suntem martori și să restabilim pacea, liniștea și armonia. Energia de sinteză generală a zilei, 3 are ca rezultat autodepășirea, aspirații înalte, prosperitate și abundență, dezvoltare și progres. Suntem energici, foarte optimiști şi iubitori de distracţie, aducem culoare oriunde ne facem prezenţa, ziua de azi ne găsește mobili şi cu o imaginaţie bogată, presărând entuziasm și prospețime pe tot parcursul zilei, atâta vreme cât ne folosim de comunicarea eficientă și ecologică, de calmul lui 2, concomitent cu unicitatea, curajul și individualitatea lui 1. Chiar dacă există momente în care e nevoie să ne exprimăm cu sânge rece, asta se va face cu un anume soi de voiciune ce limpezește apele.

Suntem atraşi de forme şi mai puţin de conţinut, iar asta se poate transforma într-o capcană, pentru că putem fi prinși în ea de strălucirea, culoarea, forma lucrurilor, a oamenilor, a situațiilor şi abia mai apoi de calitate, dat fiind că sistemul psihic cedează foarte ușor azi (11) . Chiar dacă aceste lucruri bucură ochiul, e util să privim mai departe și să muncim pentru a ne asculta sufletul și ceea ce îl bucură pe acesta. Avem putere de muncă din plin, suntem harnici, silitori, atenți la detalii și ne asumăm roadele muncii, a mesajelor pe care le transmitem, sub orice formă.

Azi este o zi prielnică și pentru revelații, avem idei sclipitoare (3), dar totdată poate aduce și o întunecare a rațiunii, dacă lăsăm atributele mai puțin benefice ale lui 2- gelozia, invidia, ezitara, răzbunara, răutatea și 1 –orgoliul, să se manifeste. Emoțiile sunt foarte puternice și le putem utiliza cu succes ca să înțelegem (2222), să vindecăm și să integrăm evenimentele trăite (99), să realizăm cu succes o activitate în care avem nevoie de multă muncă (44). Optimismul, curajul și nevoia de noi experiențe sunt azi foarte importante, la fel și nevoia de a simți că progresăm.

Totodată, vorbim azi și de anumite restricții sau limitări pe care e util pentru noi să le respectăm, precum și de incursiuni în trecut, pe linie transgenerațională, pentru a le putea vindeca în prezent. Purtăm bagaje ale strămoșilor noștri, indiferent că e vorba de bunici, străbunici, unchi, mătuși, etc, ce ne-au transmis anumite moșteniri, mai degrabă neplăcute, dar pe care energia vremurilor în care trăim ne împinge să le rezolvăm, să vindecăm arborele pe neam, pentru a putea evolua în noua eră ce bate la ușă. Atenție la relațiile cu oamenii în vârstă, la relațiile cu autoritățile, cu tot ceea ce presupune reguli de respectat. E o zi în care vorbim și de sacrificiu.

Recomandarea zilei. Deși 3-ul general al zilei susține energia, atenție că sunt tendințe de a se pierde din vitalitate, energia psihică este slabă, iar energia , dacă e împrăștiată disfuncțional, aduce episoade de impulsivitate sau iritabilitate. Ca eventuale aspecte negative pot fi enumerate superficialitatea, prefăcătoria, tendinţa de a parveni, manipula, păcăli şi ostentaţia. Avem azi nevoie de un efort destul de mare pentru a ne însuşi ceva valoros, serios. Provocări și obstacole sunt depășite, iar noi avem sentimente de exaltare și mândrie la care e util să fim atenți pentru a nu hrăni ego-ul și orgoliul.

Există o tendință putenică de a minți, de a ne preface și de a trăda, precum Iuda l-a trădat pe Iisus. E Joia Mare din Săptămâna Patimilor. Energia jupiteriană a zilei ne adună pe toți la diverse adunări și e utilă paralela cu Cina cea de Taină, pentru că a fost momentul în care Iuda a ales conform Planului Divin. A trădat. Sau cel puțin așa ni se spune. Bagajele trecutului vin cu tema trădării și a minciunii și sunt multe, iar dacă e să privim la istoria noastră s-ar putea să avem mari surprize. Vă invit să meditați și să reflectați la aceste istorii și să priviți lucrurile și din alte unghiuri. Pentru că e posibil ca tot ce știam noi de la strămoși să vină cu surprize. Și evident, cu disonanță cognitivă. Sfatul zilei este iubirea, acceptarea, iertarea și credința în divinitate.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 21.04.2022 la ora 21:04.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3464

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
7.6 °
5.5 °
82 %
2.1kmh
46 %
vin
5 °
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...