spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 06.05.2022/17.8.5.5

MATRIŢA ZILEI – 06.05.2022/17.8.5.5

1   7
222 555 8
  6  


FOC
– 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este de dată de energia cifrei 6 care presară armonie, echilibru, iubire, romantism, pragmatism, în domeniile din viața noastră ca urmare a conexiunii cu divinitatea, cu ideile geniale puse în practică asumat și cu responsabilitate, cu încredere, cu autenticitate și loialitate față de adevărul sufletului. Azi sunt vizate relațiile (linia 258) și este util să evităm a pune presiune pe cei din jurul nostru și să renunțăm la prea multe așteptări.

Activitățile de rutină și sarcinile cotidiene pot fi foarte plăcute dacă între ele intercalăm anumite activități în care să ne folosim creativitatea și energia. Aparent pare că nimic nu se leagă, iar puterea de concentrare este destul de scăzută (1), este cumva o stare de derută, de confuzie și de aceea este recomandat să nu tragem prea tare de noi. E util să avem răbdare și atâta vreme cât blândețea, tandrețea, cinstea, sensibilitatea, gingășia se manifestă funcțional, gândurile se nasc în armonie cu aceste simțiri, emițând vibrații înalte către Univers (7), care, la rândul său va răspunde cu aceeași bunătate, oferindu-ne trăiri frumoase, oameni care ne fac să zâmbesc, situații care se rezolvă ușor, evenimente care să ne adauge amintiri frumoase în cufărul emoțional (222). De asemenea diplomația ne ajută mult azi, iar în combinație cu jocurile incitante ale lui 5 și ale stăpânirii de sine pot activa o anume senzualitate, un șarm personal care ne ajută în diverse situații, atât practice, profesionale, administrative, cât și emoțional-romantice. Putem flirta azi cu încredere în energia lui 6 care, alături de încrederea și atitudinea susținute de 5 ne poate scoate în cale idile romantice și de bun augur.

Totodată simțim că ne aflăm cumva la o răspântie și că e nevoie să ne hotărâm în privința a ceva, să luăm o decizie, să renunțăm la ezitare, Iar această decizie e util a fi luată cu toată inima, numai după ce am întrebat sufletul, numai după ce am stabilit congruența între minte, inimă și cuvânt și ne-am asumat orice consecință a alegerii (8).

Evenimentele se succed destul de haotic, apar diverse situații inedite, cheltuieli neprevăzute și apare o nevoie arzătoare de a schimba ceva (555) și asta vine în strânsă legătură ce nevoia noastră de a ne hotărî. De aceea este posibil să căutăm nod în papură și să stârnim ceva discuții cu cei dragi, doar pentru a simți cumva puțină adrenalină. E foarte posibil să ne scăpăm emoțiile de sub control și să apăsăm sau să ni se apese butoane destul de sensibile în jocul ăsta în care dorim să scăpăm de plictiseală. Mare atenție pentru că se lasă cu diverse conflicte ce aduc regrete și neplăceri.

Fiind o zi destul de încărcată, este util să ne golim puțin mintea de gânduri, ascultându-ne sufletul. Predispoziția este de a ne imagina atât de multe scenarii teatrale, în marea lor majoritate neplăcute, încât să avem senzația că ni se învârte capul din cauza acestor drame de noi create.

Recomandarea zilei. Azi energia iubirii și a echilibrului ne susține și ne protejează, iar împreună cu sursa de ocrotire și de blândețe a lui 2 – energia mamei suntem liberi să ne exprimăm autentic facându-i pe plac și lui 5. Atenție însă la latura întunecoasă a acestor cifre pentru că putem face prăpăd dacă ne jucăm cu ele. Răzbunare, invidie, decizii luate din orgoliu și din ambiție, nehotărâre, chiar și un pic de răutate, aroganță și angrenarea în situații periculoase pot cauza destule neajunsuri și situații mai puțin plăcute.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.05.2022 la ora 06:05 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6568

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
8.9 ° C
8.9 °
7.1 °
97 %
0.9kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...