spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 11.05.2022/13.4.11.2

MATRIŢA ZILEI – 11.05.2022/13.4.11.2

11111 4  
222 5  
3    


FOC
– 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei este dată de energia cifrei 2 ca urmare a calmului şi diplomaţiei ce se manifestă prin raţiune şi analiză, prin aplicarea legilor, prin echitate ce se naşte din observarea atentă a dualităţii existente în viaţa noastră, prin obţinerea unor rezultate numai după ce acţionăm cugetat şi ordonat. Azi totul se cântăreşte şi se analizează, folosindu-ne de intuiţie de emoţiile izvorâte din adâncurile noastre. Cu alte cuvinte totul trebuie gândit şi calculat înainte de a fi pus în practică. Simbolul echilibrului de azi apare în contextul dualităţii lui 2, acolo unde există antagonia, teza şi antiteza. Sinteza dintre cele două vine ca rezultat al acţiunilor făcute folosindu-ne atât de raţiune cât şi de instincte. Nu vorbim azi neapărat de bine sau rău pentru că acestea sunt relative, vorbim despre reglare de conturi, despre ordine, despre folosirea şi analiza informaţiilor astfel încât să ne putem orienta pe calea noastră, să atingem cea mai bună versiunea noastră pe care o putem accesa azi. Intuiţia şi vocea interioară, încrederea în noi ne sunt susţinute (5) , iar în contextul energetic al perioadei de îndrumă la prudenţă, răbdare, la claritate mentală. Este o zi extrem de energică, tensionată aş putea spune. Suntem asaltaţi de diverse gânduri ce provoacă agitaţie şi impulsivitate (11111). De asemenea suntem încă prinşi în aminitiri din trecut care izvorăsc continuu şi cer rezolvare. Pentru a putea înainta, pentru a putea acţiona benefic pe viitor este util să descoperim acele tipare ale trecutului care ne sabotează şi care aduc frici uitate, care tind să ne vorbească despre experienţele trecute. Cheia este la noi, pentru că dacă facem lucrurile diferit faţă de cum le-am făcut până acum, vom avea parte de rezultate diferite (3). Contextul energetic al lunii ne împinge puternic spre a face lucrurile diferit în orice domeniu al vieţii noastre, însă în paralel avem de strâns mizeria trecutului, avem de făcut ordine pentru ca se accesează acele containere de gunoi emoţional care trebuie cu necesitate golite şi curăţate (4) . Fie că ne place, fie că nu. Procastinarea şi amânarea acestor treburi ne vor aşeza în cale situaţii, evenimente, circumstanţe şi oameni care ne vor produce neplăceri din ce în ce mai mare până când hotărâm să trecem la acţiune.

Important este să ne aplecăm asupra soluţionării restanţelor şi e indica să ne abţinem la a începe lucruri noi. Până în momentul în care am făcut ordine şi am curăţat mizeria veche, noul nu se aşează şi nici nu putem beneficia de oprtunităţile sale.

Suntem deschişi, comunicăm fluid, suntem empatici, energici, activi (222) şi ne putem descoperi asumarea şi responsabilitatea din interacţiunea fizică şi reală cu rezultatele acţiunilor noastre din trecut, cu noi înşine aşa cum suntem, fără ascuzişuri şi fără a părea altceva decât suntem. Cu onestitate şi corectitudine putem accesa armonia şi echilibrul trăirilor şi simţirilor noastre, iar voinţa ne susţine în procesul de transformare care pare că parcă a stagnat. E util de reţinut că acesta nu stagnează niciodată, ci doar îşi încetineşte ritmul, e mai lent uneori, tocmai pentru ca noi să putem aprofunda şi pune în practică etapele parcurse. E nevoie de momente în care lucrurile au nevoie să se aşeze pentru a avea o viziune limpede care să ne permită să trecem la următorul nivel.

Mințile noastre sunt ”în flăcări” și energia zilei ne ajută să găsim instantaneu soluții noi și idei inovatoare la probleme mai vechi, ceea ce este minunat. Vedem noi posibilități de exprimare a persoanlității noastre, care nu ne-au fost accesibile până acum și avem curajul de a le pune în practică. Învățăm lucruri noi din experiențe vechi, din propria poveste și acestea aduc noi concluzii și învățăminte. Ideal ar fi să ne observăm să păstrăm un echilibru și să evităm centrarea exclusivă asupra propriei persoane, în mod ușor extremist. La capitolul răbdare avem nevoie de ceva măsuri suplimentare.

Recomandarea zilei. Atenţie azi la impulsivitate, la dorinţa de a domina, de a controla, de a forţa lucrurile să meargă în anumite direcţii care poate nu sunt cele potrivite. Universul ne va aşeza obstacole acolo unde simte că forţăm, unde creăm presiune. Orgoliul, mândria, dorinţa de validare, de a ieşi în evidenţă sunt arse de energia focului, care mistuie tot ce e disfuncţional, care purifică şi care avertizează prin flăcările sale să stăm deoparte anumite atitudini nechibzuite şi lipsite de smerenie. E de preferat să alegem să fim incoruptibili şi să evităm influenţele externe ce ne împing spre decizii eronate, să nu fim părtinitori sau să ne lăsăm conduşi de prima impresie. Parteneriatele, tot ceea presupune mai mult decât propria individualitate sunt vizate şi în tot iureşul energetic de azi avem de găsit înţelepciunea şi credinţa interioară.

E potențial de extindere a eu-lui și de a găsi cheile ce deschid un viitor benefic, luminos, fericit, prin dezlegarea de trecut. Însă există și posibilitatea ca ceea ce găsim acolo încă să doară și să punem cheia înapoi în dulap și să îl încuiem, ceea ce înseamnă că anumite suferințe vor continua. De noi depinde totul!

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.05.2022 la ora 11:05.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2564

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...