joi, aprilie 18, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 25.05.2022/18.9.14.5

MATRIŢA ZILEI – 25.05.2022/18.9.14.5

11 4  
2222 555 8
      9


FOC
– 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 –0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia ideală a cifrei 7 ce se revarsă cu putere, cu emoție multă, cu entuziasm și cu nonconformism, cu o capacitate de comunicare excelentă, cu idei geniale, sclipiri, o intuiție extraordinară și vizeză în special modul în care gestionăm relațiile și apropierea mentală cu ceilalți, modul în care ne jucăm după anumite reguli, unii cu alții, folosindu-ne de mințile noastre.

Avem azi la dispoziție o energie explozivă și un curaj nemăsurat, poftă de aventură și de situații care să ne stimuleze intelectul (diagonala 159). Jocurile de cuvinte (2222), situațiile care stârnesc adrenalina, șmecheria, aventura (555) sunt câteva din provocările zilei precum și anumite momente de solitudine în care să ne cablăm la energia generală care predispune la reflecție, contemplare și conectare cu planul subtil. De asemenea, azi suntem extrem de curioși și căutăm să descoperim taine, mistere, să aflăm secrete să iscodim, să știm lucruri picante. Există posibilitatea de a întâlni persoane noi, interesante care să stârnească în noi un foc al pasiunii destul de arzător și se pot începe relații longevive și frumoase, indiferent că vorbim de relații amoroase, de prietenie sau alte tipuri de parteneriate pe termen lung.

Energia foarte dinamică a zilei presupune și o oarecare impulsivitate și agresivitate și este util să fim atenți la mici accidente ce se pot produce din goana asta după adrenalină. Tot ce facem azi are o amprentă specială și chiar dacă forța sistemului psihic nu constituie un avantaj (11), șarmul personal, comunicarea excelentă și alura misterioasă pe care avem tendința să le folosim ca arme principale vor eclipsa acele momente în care dăm dovadă de infantilitate și mândrie. Este util de știut că asumarea, responsabilitatea (8) și autodisciplina (4) sunt extrem de indicate azi, deoarece există o tendință de a fi aroganți și de a adopta o atitudine sfidătoare, grandomană (9), precum și anumite pofte sexuale ieșite din comun, anumite comportamente ce pot dăuna propriei persone prin exagerări diverse.

Chiar dacă căsuțele destul de populate ale lui 2 și 5 susțin pe de o parte relațiile, energia generală a zilei, 7-le ne poate face să nu pricepem prea bine oamenii azi și nici nu ne susține prea mult în domeniul afacerilor și a sferei financiare, întrucât filozofia și ideea, adică planul spiritual, împreună cu nebunia și emoția sunt destul de incompatibile cu planul fizic material. Ideal ar fi să fim mai atenți cu banii și investițiile și să ne observăm și să ne gândim bine de tot înainte de a acționa în vreo direcție. Înțelepciunea aceasta va duce la evitarea de pierderi materiale sau de răni emoționale, pentru că și sensibilitatea este destul de ridicată, mai ales când ne identificăm cu roluri în viețile celorlalți. Există posibilitatea ca din prisma energiilor destul de intense ale zilei să confundăm iubirea necondiționată cu dorința și atunci apot să apară acele pierderi ”materiale” în relații. Spun materiale, pentru că în vâltoarea pasiunii avem tendința de a vedea oamenii ca pe niște trofee ce trebuiesc câștigate și consumate pentru a ne potoli setea de aventură și de adrenalină. Deci, mare atenție!

Unii dintre noi însă vor avea tendința de a se retrage pentru a medita la lecțiile vieții, la anumite evenimente pe care încă nu le-au înțeles și cărora le căutăm sensul și de aceea va fi afișată o atitudine precaută și ușor distantă, rece cumva, însă specială.

Recomandarea zilei. 7 aduce mari satisfacții personale, dezvoltare și înțelepciune, atunci când este folosit benefic. La polul opus, 7 aduce singurătate, limitări și frică, cu tendințe de victimizare, lamentări și învinovățire îndreptată atât către exterior, cât și către propria persoană. Tot aici, în sensul mai puțin benefic, 7 aduce scopuri meschine și rău voitoare, sabotare, invidie și bârfă. Azi vorbim însă despre conectarea oamenilor de pretutindeni, despre relații. Minţi şi suflete se unesc aici pentru a juca jocul vieţii, din care să iasă campioni. Câştigul suprem este evident: bucuria, echilibrul, armonia, toleranţa, starea de bine, fericirea aşa cum o vede fiecare dintre noi.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 25.05.2022 la ora 05:25. 

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7569

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
95 %
1.8kmh
100 %
joi
8 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
14 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...