spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 24.03.2022/15.6.11.2.

MATRIŢA ZILEI – 24.03.2022/15.6.11.2.

111 4
22222 5
3 6  –


FOC
– 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei este dată de puterea lui 6 şi urmăreşte să echilibreze orice situaţie, să evite cearta, scandalul, divergenţele. Aduce pace şi discreţie. Energia feminină se activează din nou destul de puternic în contextul apariţiei acelor momente în care chiar e nevoie de sprijin, de ajutor, de facere de bine. E de preferat să fim atenţi la tendinţa de a fi salvatori, pentru că ajutorul se oferă atunci când e solicitat în mod expres. E o zi în care sunt binevenite sfaturile şi consilierea atunci când există cineva care le cere. Iubirea, romantismul, relaţiile de amor azi prind aripi, Cupidon scoate tolba şi ţinteşte ca într-un joc inocent.De asemenea este foarte importantă şi socializarea. Simţim o nevoie acută să ne apropiem de oameni, să îi cunoaştem mai bine.

Vorbim azi de acea intuiţie feminină, care deşi e diferită de cea dată de 5, aduce acele percepţii subtile şi dezvăluie ceea ce nu se vede, ci doar se simte, ceva ce e necunoscut şi ascuns, întocmai ca misterul feminin. Azi vorbim de o înţelegere adâncă, profundă ce se naşte în subconştient, dincolo de porţile lumii văzute. Energiile feminine au azi o forţă vindecătoare, axată pe comunicare, blândeţe, intuiţie şi iubire. În prezent energiile manipulatoare şi cele ale fricii vor să ne frângă şi e util să le combatem constructiv, restabilind un echilibru. E de preferat să ne întoarcem privirea asupra nevoilor noastre reale şi să le satisfacem cu recomandarea de a le deosebi foarte bine de dorinţele amăgitoare. Există anumite limite pe care e util să ni le punem și în același timp există limite ale celorlalți pe care este necesar să le respectăm (4). Comunicarea este azi foarte importantă și este de preferat să facem în așa fel încât să ne oprim atunci când avem tendința de a lăsa ne iasă vorbe pe gură, fără să le trecem prin filtrul neocortexului și stârnim anumite dispute doar pentru că reacționăm instinctiv, animalic iar ceea ce primim ca ”răsplată divină” (3) pentru aceste derapaje s-ar putea să fie destul de neplăcut. De aceea este util să fim foarte atenți la modul în care reacționăm la provocările exterioare și să ne abținem de la a comenta atunci când chiar e nevoie să păstrăm tăcerea. De asemenea aceste comentarii se referă nu doar la ceea ce spunem efectiv, ci și la gesturi sau la limbajul nonverbal, gen datul ochilor peste cap, strâmbături infantile, postură de ofensivă a corpului, toate aceste elemente fiind percepute energetic la nivel subtil. Dacă nu rezonăm cu ceva cel mai bine este să ne căutăm altceva de făcut, alt subiect de discuție, să evităm polemicile și contradicțiile. 6 ne ajută la stabilizarea echilibrului, dar merge pe principiul că în loc să ne dea pește, ne învață să pescuim. Cu alte cuvinte, e în sarcina noastră să folosim avantajele energiei, pentru că ne este pusă la dispoziție și nu ni se dă mură în gură, tocmai în ideea de a exersa răbdarea, cumpătarea și claritatea în gândire.

În relații, energia generală a zilei aduce mici tensiuni și de aceea este necesar să lăsăm spațiu partenerului/partenerei pentru că și ei au luptele lor interioare și cel mai bine este ca fiecare să își găsească propriile răspunsuri individual. Dacă relația este una solidă, bazată pe iubire, sprijin, respect, atunci aceste incursiuni separate în profunzimile fiecărui partener au rolul de a întări și de a-i ajuta să evolueze împreună. Dacă fundația relației este una bazată pe material sau dependență, atunci este bine de știut că fisurile se fac din ce în ce mai mari iar relația respectivă va fi ruptă de univers în cel mai scurt timp. Pentru bunăstarea pe termen lung a relațiilor este nevoie ca ambii parteneri să se cunoască pe ei înșiși, să știe ce doresc de la relația respectivă și să funcționeze ca o echipă.

Azi, cu toţii avem acel ceva seducător şi fascinant, un magnetism puternic, suntem învăluiţi de o dâră de mister, iar dacă alegem să ne confesăm sau să ne destăinuim, o facem numai pe teren sigur şi numai acelor persoane care şi-au câştigat încrederea şi dreptul de a primi aceste taine.

Răbdarea este o altă calitate a zilei. E o zi în care putem concepe o nouă idee, un nou proiect, activitate în pântecul fertil a lui 6 şi ne bucurăm de plăcerea de a contribui la însămânţarea a ceva ce după o anumită perioadă de germinaţie va da roade. Emoţiile, comunicarea, diplomaţia (22222) dansează într-un ritm armonios (6), aduc o stare de bine la nivel psihic (111) şi fizic (4), avem voință și încredere în noi (5)și totul se manifestă din profunzimile sufletului şi guvernează derularea destinului nostru dintr-o zonă invizibilă care ni se relevă doar prin simţire.

Putem vorbi şi despre dualitatea lui 6 care, în sensul negativ, este distrugătoare şi potenţează efecte neplăcute.

Toate trăirile se intensifică azi și acest aspect se poate constata la nivel de întreaga planetă unde există riscul de vreme extremă, situații conflictuale mai intense, răbufniri generale, revolte, agresiuni și de aceea este foarte indicat să ne păstrăm echilibrul interior.

Recomandarea zilei. Există riscul să pierdem controlul asupra a ceea ce simțim vis a vis de ce vine spre noi de la exterior și nu avem putere (lipsa lui 8) de a schimba gândurile generate de aceste emoţii disfuncţionale care sparg graniţele şi distrug totul în cale. Pot apărea tot felul de intrigi, viclenii, răzbunare, gânduri întunecate care pot ruina totul într-o clipită. Abisul e la fel de adânc precum înălţimile şi numai de noi depinde de care parte alegem să fim azi. E bine să ne auto observăm şi să vedem dacă răsar sentimente de invidie, gelozie, posesivitate, lăcomie, dacă facem compromisuri şi ne vindem ieftin, dacă renunţăm la sinele nostru divin pentru mici câştiguri  materiale sau cele emoţionale care acoperă temporar (aşa cum pisica acopera mizeria) acele frici de care fugim ca laşii şi nu avem curajul să le înfruntăm.

Fiind o zi destul de încărcată, este util să ne golim puțin mintea de gânduri, ascultându-ne sufletul. Predispoziția este de a ne imagina atât de multe scenarii (lipsă 7), în marea lor majoritate neplăcute, încât să avem senzația că ni se învârte capul din cauza acestor drame de noi create. Dacă respirăm puțin, ne organizăm mintea, descoperim care este de fapt situația reală și că toate aceste gânduri provocate de frică și anxietate dispar ca prin farmec și că ne-am torturat singuri fără temei. Și pe lângă asta mai agasăm și pe ceilalți din jurul nostru (lipsă 9). Putem exersa iertarea, atât față de ceilalți cât și față de noi înșine, evocând mental toate acele situații când am fi putut acționa sau comporta cu iubire față de noi sau față de alții și nu am făcut-o, dezvăluind acel gol dureros și umplându-l cu sentimente de dragoste, blândețe și compasiune. Astăzi, cu puțin efort ne putem aduna și ne putem îmbunătăți calitatea relațiilor pentru că deși energia totală a zilei pare ușor potrivnică, avem latura pozitivă a lui 6, armonia, care ne vine în ajutor și care ne susține și ne sprijină.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.03.2022 la ora 03:24.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6366

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21.6 °
20.5 °
45 %
4.3kmh
1 %
mar
18 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...