joi, aprilie 18, 2024
AcasăAdvertorialCum să joci la pariuri dacă eşti începător

Cum să joci la pariuri dacă eşti începător

Pariurile sportive au devenit tot mai populare in Romania in ultimii ani. Din ce in ce mai multi pasionati de sporturi isi incearca norocul la pariuri, iar unii chiar reusesc sa castige ceva bani in plus.

Pentru a avea insa succes la pariuri si sanse bune de a inregistra profit trebuie sa cunosti foarte bine atat tipurile de pariuri, regulile care se aplica si de asemenea sa te informezi cu atentie asupra evenimentelor pe care pariezi.

In cele ce urmeaza iti prezint un scurt ghid foarte util pentru jucatorii incepatori la pariuri – de la deschiderea contului de joc si pana la retragerea castigurilor. Este forate important sa arunci o privire peste cateva tutoriale la pariuri, din acest motiv iti recomand si site-ul pariu.online.

De ce e bine sa inveti cum sa pariezi?

In primul rand, pariurile sportive reprezinta o metoda interesanta prin care te poti distra. Cu siguranta te vei uita cu mult mai mult interes la un eveniment sportiv dupa ce ai plasat un pariu pe acesta. De asemenea, daca esti un jucator calculat si stapan pe decizii poti ajunge sa inregistrezi si castiguri.

Astfel este bine sa inveti cum sa joci la pariuri, deoarece vei avea posibilitatea sa iti petreci timpul liber intr-un mod distractiv si in acelasi timp sa obtii profit daca esti suficient de inspirat. Cu cat joci mai mult cu atat vei deveni mai bun si iti vei creste sansele de reusita.

Ce ai nevoie pentru a incepe sa pariezi online?

Bineinteles ca ai si optiunea de a paria la agentiile stradale, insa casele de pariuri online iti ofera o serie importanta de avantaje. Tocmai din acest motiv majoritatea jucatorilor pariaza acum pe internet.

Pentru a incepe sa joci nu iti trebuie decat evident o conexiune la internet, un cont deschis la una dintre agentiile online licentiate si bineinteles o depunere initiala de bani.

Cum iti deschizi cont la o casa de pariuri pe internet?

Este foarte simplu sa te inregistrezi ca jucator. Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere. In cadrul acestuia va trebui sa furnizezi o serie de informatii personale si ale contului, printre care:

  • Numele si prenumele tau
  • Adresa din cartea de identitate
  • Data nasterii si CNP-ul
  • Adresa de e-mail/nume de utilizator
  • Parola pentru securizarea contului

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la siguranta datelor tale. Toti operatorii de pariuri online sunt verificati de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), astfel ca informatiile tale personale sunt in maxima siguranta.

Dupa crearea contului ai la dispozitie 30 de zile pentru verificarea acestuia. Procesul de verificare consta in trimiterea unei copii a actului de identitate, precum si dovada metodei de plata utilizate (o poza cu cardul bancar, daca ai depus prin acesta – evident, acoperind unele dintre informatiile acestuia). Suplimentar poate fi solicitata dovada adresei (prin trimiterea unui facturi de utilitati sau a unui extras bancar pe care sa apara adresa), insa acest lucru este mai rar intalnit.

Verificarea contului este obligatorie prin lege si este necesara pentru a dovedi agentiei de pariuri ca informatiile furnizate la inscriere sunt reale, ca esti o persoana majora, iar contul si metoda de plata iti apartin.

Cum depui bani in contul de joc?

20

Pentru a-ti alimenta contul de pariuri online ai la dispozitie o multitudine de metode de plata acceptate. Cea mai populara metoda este cardul bancar, insa ai si optiuni precum portofelele electronice Skrill, Neteller si chiar Paysafecard.

Mai mult decat atat exista unele case de pariuri online prezente si in mediul offline. Astfel prin intermediul agentiilor stradale iti poti alimenta cu bani cash contul de joc de pe internet, ceea ce reprezinta iarasi o metoda foarte apreciata de catre jucatori.

Cu exceptia depunerii prin transfer bancar toate celelalte depozite se vor efectua instant, astfel ca banii vor ajunge imediat in contul tau si esti gata de distractie.

Indiferent de metoda de plata aleasa fiecare depunere realizata va fi taxata cu 2%. Asadar, de exemplu daca depui 100 lei vei avea disponibil in contul tau suma de 98 lei. Nu vei fi taxat insa la plasarea biletelor, asa cum e intampla la pariurile offline, astfel ca per total sunt mai profitabile pariurile pe internet.

In general se recomanda ca banii pentru jocurile de noroc sa nu depaseasca 10% din venitul lunar. Totusi tu esti cel mai in masura sa decizi care este bugetul pe care il poti aloca pentru pariuri. Nu paria niciodata mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Cum joci la pariuri online?

Odata ce ai un cont activ la o agentie de pariuri pe internet si bani in cadrul acestuia poti incepe sa pariezi. Aici este o intreaga discutie, deoarece oferta de pariuri este extrem de bogata. Cel mai important este sa te limitezi la sporturile pe care le cunosti si sa nu pariezi pe evenimente despre care nu ai habar.

Poti juca atat pariuri pre-meci (plasate inainte de inceperea evenimentelor), cat si pariuri live (plasate in timpul desfasurarii respectivului eveniment), precum si bilete simple (un singur eveniment) si bilete combinate (2 sau mai multe selectii).

De asemenea foarte important este sa intelegi pe deplin tipurile de pariuri disponibile si regulile de validare ale acestora. Daca esti incepator nu paria pe selectii pe care nu le cunosti. Limiteaza-te la informatiile pe care le detii, deoarece ulterior vei progresa, vei afla mai multe despre pariuri si despre celelalte selectii disponibile.

Daca nu ai mai pariat pana acum iti recomand sa inveti cum se analizeaza corect un eveniment sportiv. Este esential sa te informezi cu atentie inainte sa alegi un pariu din oferta. Chiar daca pariurile sunt si ele jocuri de noroc, totusi printr-o buna documentare iti poti creste considerabil sansele de a inregistra profit pe termen lung.

Retragerea castigurilor

Aproximativ aceleasi metode de plata disponibile in cazul depunerilor sunt disponibile si la retrageri. Trebuie sa stii ca la pariuri online vei putea retrage castigurile doar prin aceeasi metoda prin care ai efectuat ultima depunere.

Exceptie fac depunerile prin Paysafecard, in cazul carora ca metoda de plata la retragere va trebui sa selectezi transferul bancar. De asemenea mai exista posibilitatea de a retrage banii din agentiile stradale, indiferent de metoda prin care ai depus anterior.

Pentru a putea solicita o retragere trebuie sa ai contul de jucator verificat. De asemenea nu vei putea depune mai mult de 900 lei in cont daca acesta nu este verificat. Asadar sfatul meu este sa iti verifici contul imediat dupa crearea lui pentru a te bucura din plin de toate avantajele pariurilor pe internet.

Conform legislatiei in vigoare fiecare retragere din cont va fi taxata cu 1% din suma retrasa. Acest impozit este oprit automat de catre organizatorul de pariuri.

In final iti mai pot spune ca toate casele de pariuri de pe internet te vor intampina cu bonusuri interesante la inregistrare, asadar iata inca un motiv pentru care sa joci la pariuri online. De asemenea vei putea juca in cele mai bune conditii si de pe mobil, deoarece agentiile de pariuri de top ofera aplicatii Android si iOS.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
93 %
2.2kmh
100 %
joi
8 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...