sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăAdvertorial7 modele de sandale în trend în 2023 sub 200 de lei

7 modele de sandale în trend în 2023 sub 200 de lei

Sandalele sunt o alegere potrivită pentru temperaturile ridicate, indiferent de momentul zilei în care le porți. Vei găsi atât de multe modele încât cu siguranță te vei putea adapta oricărei situații, de la zilele în care ai mult de mers pe jos și până la momentele în care vrei să fii foarte elegantă.

  • Sandale colorate satinate cu toc

Sunt foarte multe persoane care preferă pantofi damă colorați pentru ținutele de vară, iar în magazinul nostru online vei găsi mai multe modele de sandale satinate, cu toc înalt, pe care să le asortezi atât în ținute foarte elegante, cât și în cele casual.

  • Sandale cu accesorii metalice

În categoria sandale damă o parte importantă este ocupată de modelele cu accesorii metalice. Spre exemplu, poți opta pentru sandale care au cataramă metalică sau pentru alte astfel de modele atât cu accesorii argintii cât și cu inserții aurii, în funcție de preferințe.

  • Sandale comode cu platformă

Agenția Campaigns recomandă pentru vara aceasta sandalele comode cu platformă. Se pare că noul trend aduce în atenție sandalele cu platforme înalte, dar care sunt ușor de purtat și oferă confort în zilele de vară.

  • Sandale confortabile cu talpa plată

Aceste model de sandale de damă se vor potrivi perfect zilelor în care ai mult de mers pe jos și tot ce vrei este o pereche de încălțăminte în care te poți deplasa ușor. Ai la dispoziție mai multe culori și modele din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine.

  • Sandale cu toc mic pentru ținute feminine

Sunt zile în care nu vrei să porți tocuri, care ți-ai dori ceva care să dea un plus de feminitate ținutelor tale. Cea mai bună soluție în acest sens sunt sandalele cu tocul jos, care vor alungi piciorul și vor da acea eleganță rafinată oricărei ținute.

  • Sandale cu glitter

Sandalele cu glitter sunt potrivite în special la evenimente, însă persoanele curajoase le aleg inclusiv pentru ținutele de zi cu zi și pentru plimbări alături de prieteni.

  •  Sandale cu tocuri extreme

Și anul acesta sunt populare sandalele cu tocuri extreme, pe care le vei găsi în magazinul nostru la prețuri avantajoase, sub 200 de lei, pentru a-ți impresiona prietenii atunci când le porți la evenimente.

Aceste modele de sandale te vor ajuta să fii pregătită pentru orice eveniment la care participi și pentru fiecare ieșire din casă în timpul verii, iar pentru ele nici nu este necesar să cheltuiești foarte mult.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19 ° C
19.4 °
18.6 °
65 %
7kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
21 °
mie
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...