sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăAdvertorialReguli în alegerea rochiilor speciale pentru ocazii și mai speciale

Reguli în alegerea rochiilor speciale pentru ocazii și mai speciale

Când ne gândim la o femeie frumoasă și elegantă cum ar arăta ea? Poate cu o pereche de tocuri înalte? Poate cu o geantă foarte elegantă din piele? Sau poate cu un păr lung și aranjat în bucle bine fixate? Ei bine, toate variantele de mai sus sunt corecte, dar ele vin doar în completarea unei piese care strigă feminitate, finețe și eleganță din orice unghi o privești. În cazul în care nu te-ai prins, este vorba despre rochii.

Aceste piese care au ajuns să fie simbolice pentru femei sunt ca niște opere de artă. De la materialele folosite pentru confecțioanarea lor, până la detaliile fine, cum ar fi cusătura. Gândește-te că ai un eveniment foarte important la care trebuie să ajungi. Cum te duci îmbrăcată? Poate într-o pereche de pantaloni de in, o cămașă și o pereche de tocuri? Da, este o variantă foarte bună, însă dacă vrei să cucerești toate privirile și să captezi atenția din orice cameră în care ai merge, ai nevoie de o rochie elegantă din materiale fine. Poate rochiile elegante din dantelă neagră sunt potrivite pentru tine sau poate cele care sunt în culori deschise.

Indiferent că sunt rochii elegante, de zi cu zi sau chiar de mireasă, mereu ai nevoie de rochii în garderoba ta pentru posibilele ocazii care se ivesc în viața oricărei femei. Așa că, dacă urmează să participi la o petrecere importantă sau poate chiar să ai nunta, acest articol este pentru tine. Iată câteva reguli pe care să le urmezi atunci când alegi rochiile în funcție de silueta ta:

Ai șoldurile mari?

Fiecare femeie este unică, ba chiar mai mult, fiecare femeie este frumoasă din orice punct de vedere. Ba chiar mai important, fiecare femeie are silueta diferită. Și pentru a-ți pune în valoare silueta și corpul, ai nevoie de câteva trucuri. Este ca un joc al materialelor unei rochii.

Dacă ai șoldurile mari, ar trebui să îți îndrepți atenția către rochii elegante din țesături ușoare și care să dea impresia de cursivitate. Să îți alegi o rochie este ca o joacă, așa că intră în joc. Ai mai putea să alegi o rochie elegantă și să plusezi cu o curea în partea taliei sau să apelezi la o eșarfă pentru a umple spațiul de sus cu ceva. Și un ultim sfat ar fi să nu exagerezi. Alege o rochie simplă, dar elegantă.

Ești mică de statură?

Înălțimea nu este ceva ce îți stă în putere, așa că nu are rost să încerci să ascunzi faptul că ești mică de statură. De ce? Pentru că, în principiu ți se potrivește orice rochie pui pe tine. Indiferent dacă alături de rochie ai tocuri, o pereche de sandale sau o pereche de încălțăminte sport.

Bucură-te de înălțimea ta deaorece nu există un truc prin care să îția scunzi adevărata înălțime. Poate doar tocurile foarte înalte, dar ele sunt adesea și inconfortabile.

Umerii prea lați?

Această problemă este mai comună decât ai crede. Mai multe femei se confruntă cu această situație. Nu își gasesc rochii elegante care să fie pe placul lor. Dacă și tu faci parte din această categorie, rezolvarea este foarte simplă. Nu trebuie să îți acoperi excesiv umerii pentru că nu vei face altceva decât să încarci acea zonă. Cel mai bine este să îți alegi o rochie elegantă cu material transparent în zona umerilor și a mânecilor și cu un mic decolteu în formă de V. În partea de jos, rochia trebuie să fie lungă, până în pământ și cu o crăpătură în față. De ce? Pentru a forma un echilibru între partea de sus a corpului și cea de jos.

Poți aplica aceste reguli și în cazul în care ai de ales rochii de mireasa. Fiind cea mai importantă zi din viața ta, trebuie să te simți cel mai bine și sigură pe tine. Așa că, rochia de mireasă ar trebui să o alegi după lungi căutări.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.2 ° C
11.6 °
11 °
71 %
2.2kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
23 °
mie
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...