vineri, mai 17, 2024
AcasăAdvertorialTelefoanele de la Samsung – la toate prețurile și pentru toate nevoile...

Telefoanele de la Samsung – la toate prețurile și pentru toate nevoile tale, pe scurt, pentru toată lumea

Am ajuns în era internetului sau secolul vitezei cum îi mai place să i se spună secolului 21. Până acum au trecut doar 23 de ani și deja suntem mai avansați decât s-ar fi gândit oricine acum un deceniu. Dacă cineva ar fi venit la tine și ți-ar fi spus că în viitorul apropiat o să poți să dai zoom până pe lună cu telefonul sau că o să îl deschizi doar uitându-te la el, l-ai fi crezut? Probabil că nu, dar aici am ajuns. Ne aflăm în momentul în care pentru a trăi în lumea reală trebuie să exiști și pe internet, altfel pierzi toate bârfele și nu comunici atât de mult cu prietenii. Acum, foarte rar mai ieși cu prietenii tăi, dar în schimb faceți conferințe pe telefon și vorbiți ore întregi. Așa că, telefoanele inteligente au ajuns o extensie a mâinii și o parte destul de însemnată a vieții noastre.

Totuși, în această problemă a telefoanelor intervin două întrebări. Vrei să îți iei un telefon doar pentru a comunica cu prietenii tăi și pentru a da share unor postări care îți urează spor la cafeluță sau vrei mai mult de atât? Ei bine, despre asta o să discutăm și în articolul de astăzi. O să fie mai exact un top al telefoanelor inteligente de la Samsung, de la vârfurile de gamă care fac de toate și până la cele de buget. Astfel, indiferent că ești fan al companiei Samsung sau nu, ia toate opțiunile în calcul. La Samsung mai mult ca sigur că o să găsești ceva care să fie pe gustul tău.

Cei trei frați – modelele de Samsung S23

Începem în forță cu frățiorii Samsung S23, care sunt trei la număr: Samsung S23, Samsung S23 Plus și Samsung S23 Ultra. Fiecare model vine cu avantajele și dezavantajele sale.

Fratele mai mic, Samsung S23 este modelul de bază din această serie și se încadrează perfect în categorie „mic, mic, dar ridică”. Este un telefon micuț care stă foarte bine în mână, cu componente noi și potente. Și partea cea mai tare la acest Samsung S23 este că îl găsești la un preț mic pentru specificațiile cu care vine la pachet. Așa că, dacă vrei un telefon micuț și care să își facă treaba, atunci un Samsung S23 este ceea ce cauți.

Trecem la fratele mai zvelt și mai mare din seria Samsung S23, la Samsung S23 Plus. Seamănă în multe privințe cu frățiorul lui mai mic, doar că are specificații mai bune și este mai mare. Așa că, dacă ești fan al telefoanelor mari, un Samsung S23 Plus este perfect pentru tine. Privește-l ca pe o variantă de mijloc.

Samsung S23 Ultra este fratele mai mare și mai puternic. Este un telefon puternic, foarte potent și rezistent în fața oricărui proces la care ai putea să îl supui. Însă, cu toate avantajele astea, el vine la pachet și cu un preț piperat. Așa că, dacă ai nevoie de un telefon care să reziste oricărui proces la care l-ai putea supune, un Samsung S23 Ultra este ideal.

Un clasic al telefoanelor de buget – Samsung A53

Cum am promis mai sus că vorbim și despre telefoane de buget, iată unul de buget mediu și cu un raport calitate-preț foarte bun, Samsung A53. Dacă modelele de Samsung S23 ți-au făcut cu ochiul, dar ți se păreau poate prea scumpe, atunci o să te intereseze și un Samsung A53 care este cel mai bun telefon de buget. Așa l-am putea descrie cel mai bine.

Face cinste categoriei din care face parte și reușește să nu te dezamăgească la procesele basic și nu numai.

Micuțul în lumea giganților – Samsung A33

Am ajuns și la un telefon absolut fantastic, având în vedere prețul foarte mic pe care îl plătești pentru el și ceea ce primești. Este vorba despre Smasung A33, care este ideal pentru oamenii care vor doar un telefon și nu îi interesează în mod special materialele premium.

Pentru prețul mic pe care îl plătești pentru el, ai un ecran impresionant și 5G. Cum am spus și mai sus, materialele de pe acest telefon nu sunt tocmai premium, dar asta nu îl face neapărat mai puțin rezistent.

Telefoanele cu clapetă, reinterpretate – Samsung Flip și Fold

Ca să fie egalitate, mai vorbim despre niște telefoane mai scumpe. Mai exact, despre aceste telefoane cu clapetă reinterpretate, Samsung Flip și Fold. Probabil că numele le dă de gol, dar o să vezi imediat care-i treaba cu ele.

Dacă îți sună interesant numele, mai gândește-te pentru că nu sunt pentru toată lumea. Sunt telefoane pliabile, și care sunt potrivite mai degrabă pasionaților de tehnologie sau celor care vor să își folosească telefonul și pentru muncă sau pentru a citi.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10 ° C
10.6 °
9.3 °
82 %
1.6kmh
39 %
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...