vineri, mai 17, 2024
AcasăAdvertorialCum să îţi organizezi dulapul uşor şi rapid: categorii esenţiale de haine...

Cum să îţi organizezi dulapul uşor şi rapid: categorii esenţiale de haine şi accesorii

În ziua de astăzi magazinele sunt pline de haine de toate felurile. Poţi găsi sute de modele de haine, chiar mii, atât online, cât şi în magazinele fizice. Desigur, asta nu înseamnă că ai nevoie de toate sau că trebuie să ai un dulap ticsit de haine pentru a te îmbrăca cu stil.

Dacă îţi doreşti să economiseşti timp atunci când îţi alcătuieşti ţinutele, dar şi să arăţi mereu impecabil, este o idee bună să investeşti în haine uşor de asortat, care nu se vor demoda uşor.

Descoperă categoriile esenţiale de piese vestimentare şi câteva sfaturi pentru a le integra în garderoba ta:

Blugi

Blugii se număra printre piesele esenţiale din orice garderobă. Ai nevoie de aceştia în garderoba ta pentru a alcătui ţinute cool, de zi sau de seară, indiferent de anotimp. Cum alegi jeanşii potriviţi? Ei bine, cea mai simplă soluţie este să mergi pe variante clasice. Optează pentru denim albastru, de calitate şi croiuri uşor de asortat. Printre cele mai populare stiluri de jeanşi se număra boot cut, straight leg, skinny, dar şi mom fit ori boyfriend fit.

Rochii elegante

Este adevărat că nu porţi rochii elegante chiar în fiecare zi, însă asta nu înseamnă că acestea pot lipsi din dulapul tău. Rochiile elegante sunt un must pentru evenimente speciale, de la petreceri şi până la nunţi sau botezuri. Alege rochii elegante de pe Emag în nuanţe precum bej, roşu, albastru sau negru, pe care să le asortezi cu pantofi ori sandale cu toc.

Rochii de zi

Rochiile de damă sunt piese clasice, ce simbolizează feminitatea şi frumuseţea. De aceea, este o idee bună să incluzi şi rochiile de zi în dressing-ul tău. Poţi alege rochii din stofa groasă sau tricot pentru iarnă, pe care să le asortezi cu cizme sau botine. Pentru sezonul cald, poţi opta pentru rochii lungi sau mini, din materiale vaporoase, în culori deschise. Dacă îţi doreşti rochii de vară ieftine, alege Emag, de unde poti selectat materiale precum bumbacul şi/sau croiuri simple, fără niciun fel de inserţii.

Tricouri

O piesă de bază în orice garderobă, fie ea feminină sau masculină, o reprezintă tricoul. Alege cel puţin 5-6 tricouri pentru garderoba ta. Este o super idee că acestea să nu fie foarte mulate, atât pentru că tu să te simţi bine în ele, cât şi pentru un look bine pus la punct. Alege nuanţe uşor de asortat şi materiale de calitate, precum bumbacul organic sau satinul.

Pulovere

În sezonul rece, puloverele sunt un must. Cum alegi cele mai potrivite pulovere? În primul rând, ţine cont de material. Cauta materiale cu un conţinut cât mai mare de lână sau caşmir, pentru un look elegant şi o rezistenţă excelentă în timp. Poţi alege culori diverse pentru puloverele tale, în funcţie de stilul personal şi de modul în care vrei să le asortezi.

Seturi

Seturile sunt din ce în ce mai populare în lumea modei şi merită incluse în garderoba ta. Ca să alegi cele mai potrivite seturi, ţine cont de stilul tău vestimentar. Spre exemplu, dacă porţi des ţinute office, poţi alege seturi alcătuite din pantaloni eleganţi şi sacouri, pe care să le porţi cu maiouri simple sau body-uri. Dacă te îmbraci sport, atunci poţi opta pentru treninguri.

În sezonul cald, alege seturi alcătuite din cămaşă şi pantaloni lejeri, din în sau bumbac satinat, pentru un look adaptat temperaturilor de afară.

Îmbrăcăminte sport

Este o idee bună să faci mişcare cât de des ai ocazia, de aceea îmbrăcămintea sport nu trebuie să îţi lipsească din dulap. Fie ca o porţi când ieşi în parc, în fiecare zi la sală sau atunci când mergi la tenis ori la volei, alege câteva piese sport de bază pentru garderoba ta. Poţi opta pentru colanţi, tricouri, treninguri sau chiar salopete de sport.

Genţi

Ai nevoie de cel puţin 2-3 genţi în garderoba ta pentru a putea alcătui ţinute perfecte cu orice ocazie. Alege o geantă de dimensiuni mari, pentru zi. Modelul de geanta shopper este o super alegere, în special dacă mergi des la birou sau la cursuri. Pentru o cină în oraş sau o petrecere, ai nevoie de o geantă de mici dimensiuni, pe care să o poţi asorta uşor cu rochii sau ţinute elegante. De asemenea, nu uita să adaugi în colecţia ta şi un clutch, special pentru evenimente black ţie.

Nu ai nevoie de sute de haine şi accesorii pentru o garderobă completă. Este de preferat să investeşti în piese de calitate, pe care să le poţi purta ani în şir, fără să îţi faci griji că se vor strica sau se vor demoda. De asemenea, este important să alegi piese care ţi se potrivesc. De aceea, este o idee bună să nu te bazezi exclusiv pe trenduri atunci când îţi alcătuieşti garderoba. Investeşte în piese clasice, esenţiale, precum blugii, tricourile sau rochii dama de zi de pe Emag sau din alte magazine online.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10 ° C
10.6 °
9.3 °
82 %
1.6kmh
39 %
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...