vineri, mai 17, 2024
AcasăAdvertorialCe cărți din bibliografia școlară recomandată poți găsi la un anticariat online

Ce cărți din bibliografia școlară recomandată poți găsi la un anticariat online

Chiar dacă vacanța trece repede, vara este anotimpul în care elevii au cel mai mult timp pentru lectură. Temele sunt departe, programul strict de școală este înlocuit cu un orar variabil, presărat cu activități de voie. Profesorii de limba română sunt conștienți că timpul alocat de elevi studiului este foarte limitat, însă nu omit recomandările de lectură și lista cu volumele pe care le vor discuta în următorul an școlar. Cu achiziții inteligente de la un anticariat de cărți online, părinții nu trebuie să bage prea adânc mâna în buzunar pentru a cumpăra copiilor lucrările din bibliografia indicată. Dacă prind și perioade de reduceri, vor fi mai mult decât fericiți să investească în pachete de cărți utile culturii generale și aventurilor imaginare ale celor mici.

Ce include oferta unui anticariat de cărți online, pentru clasele primare?

Autori români și străini, clasici și contemporan se regăsesc pe listele cu lecturi recomandate pentru clasele primare. Unele pot fi citite atât de către copii, cât și de către părinții lor nostalgici. Între acestea, „Povestiri istorice” de Dumitru Almaș și „Povestiri eroice” sunt volume care se pot parcurge în timpul lecturilor de seară, presărate cu explicații de la cititorii mai avizați în istoria românilor. Oferta anticariatului PrintreCarti.ro include și aceste volume de referință în domeniu.

Elevii din ciclul primar se pot relaxa însă și visând alături de vestitul Nils Holgersson, cel care călătorește prin Suedia pe aripile unei gâște sălbatice. „Pagini alese” de George Topirceanu sau „Basmele românilor” de Petre Ispirescu pot fi achiziții inspirate, la prețuri mai mult decât accesibile.

Lecturi fascinante pentru elevii de gimnaziu

Deosebit de utile pentru elevii de gimnaziu sunt antologiile de poezii, nuvele, schițe și povestiri grupate pe ani de studii, cum ar fi „Lecturile copilăriei. Clasa a V-a Bibliografie școlară” intrate nou în stocul anticariatului de cărți online PrintreCarți.ro. Volume ale copilăriei eterne precum „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă și primele părți din romanul „La Medeleni” de Ionel Teodoreanu se regăsesc, de asemenea, printre titlurile noi din ofertă.

Ce pot citi liceenii din lista de cărți a unui anticariat?

O listă vastă de cărți din bibliografia recomandată pentru elevii de liceu stă la dispoziția acestora și a părinților preocupați de felul în care își petrec timpul adolescenții lor. Tinerii cititori vor fi încântați de aventurile imaginate de Mihail Drumeș în „Elevul Dima dintr-a șaptea” sau de întâmplările reale povestite cu haz de Grigore Băjenaru în „Cișmigiu & company”. Iar cei mai curioși, s-ar putea delecta cu poveștile cu vampiri și vârcolaci ale lui Stephanie Meyers, autoarea seriei „Amurg”.

Oferta anticariatului de cărți online poate acoperi cu succes aproape toate nevoile de carte ale elevilor îndrumați de profesorii de limba română către anumite volume de proză sau de poezie. Copiii de toate vârstele, dar și părinții lor pot găsi la anticariat o sursă de cărți la prețuri accesibile, în stare bună și foarte bună, de care pot profita pentru lecturile vacanței de vară.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10 ° C
10.6 °
9.3 °
82 %
1.6kmh
39 %
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °
mar
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...