spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorialLampadar cu picior sau lampadar suspendat – Care mi se potrivește?

Lampadar cu picior sau lampadar suspendat – Care mi se potrivește?

Atunci când vine vorba de iluminarea locuinței, există o mulțime de variante din care puteți alege. De la lămpi cu senzor de mișcare, până la veioze, lustre și ghirlande luminoase, puteți decora într-o mulțime de căi. Însă printre cele mai elegante și clasice idei se numără lampadarele. Dacă vă doriți să vă accesorizați casa într-un mod cât mai modern însă nu știți ce tip de lampă să alegeți, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale, prin a vă vorbi despre lămpile cu picior și cele suspendate. Veți afla cum poate fiecare dintre ele să înfrumusețeze o cameră, dar și ce avantaje prezintă. Să începem!

 

Lampadarele au fost dintotdeauna o alegere sigură. Ele sunt o variantă de iluminat foarte versatilă și mereu la modă. Iar pentru ca locuința dumneavoastră să fie cât mai primitoare, aveți nevoie de lămpi cu efect senzațional. Deci, pentru o casă on-trend, decorată cu stil, puteți alege între cele cu picior sau cele suspendate. În continuare vă vom vorbi despre ambele modele în parte, pentru a vă ajuta să luați cea mai potrivită decizie.

 

  • Lampadare cu picior

Acest model de lampă poate fi o alegere ingenioasă dacă vă doriți să iluminați mai multe zone în același timp. De exemplu, poate vă doriți un colț calm în care să puteți citi sub o lumină caldă, însă lustra din tavan nu este de ajuns. Atunci alegeți un lampadar cu picior și spot LED pentru a vă aduce la realitate visul de seară relaxantă. Tot ce trebuie să faceți este să vă aranjați zona de hobby în spațiul dorit, cu un fotoliu comod și o bibliotecă minimalistă, alături de lampa perfectă. Și mai avem un exemplu. Poate vreți să vă modernizați living-ul și nu știți de unde să începeți. O lampă cu picior vă va fi de folos, mai ales dacă puneți câte una de o parte și de alta a canapelei. Așa, veți avea parte de zile de weekend liniștite alături de familie și prieteni într-un cadru ambiental modern. Totodată, acest tip de corpuri de iluminat vă pot oferi mai multe variante de design. Puteți alege dintre lămpile clasice cu un singur picior, cu braț mobil pentru un plus de stil, tip turn pentru spațiu de depozitare mai amplu, sau chiar și cu două sau mai multe brațe. Tot ce contează este efectul de final pe care vă doriți să-l obțineți. Cu o astfel de alegere veți inspira creativitate, ingeniozitate și modernism la cele mai înalte cote.

 

  • Lampadare suspendate

Cât despre lampadarele suspendate, vă putem spune că acestea sunt o variantă elegantă și rafinată de iluminat. Dacă optați pentru acest model, nu numai că veți da un iz classy întregii locuințe, dar veți putea duce acest sentiment și în afara casei. Cum anume, vă întrebați? Păi, simplu: prin instalarea unui astfel de corp de iluminat pe veranda de afară sau în foișorul din grădină. Fiind suspendate, aceste lămpi pot fi puse oriunde vă doriți, fără prea multe bătăi de cap. De asemenea, și stilul lor este unul aparte. Puteți alege dintre lămpi suspendate cu cristale pentru un plus de strălucire, cu brațe metalice pentru un efect industrial, sau chiar în formă de felinar, perfecte pentru zonele exterioare. Aveți o mulțime de posibilități. Tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați imaginația să zboare și cu siguranță veți crea un spațiu feeric.

 

Iar acum că ați aflat care sunt cele două modele din care puteți alege, vrem să vă vorbim și despre variantele cu abajur sau led aparent. Dacă optați pentru un lampadar cu abajur, veți obține un cadru classy, elegant, potrivit persoanelor cu caracter calm și stabil. Dacă vă doriți să exprimați liniște interioară și relaxare deplină prin decorul pe care îl alegeți, atunci o lampă cu abajur cu siguranță vă va ajuta în această direcție. Însă dacă vă doriți un cadru revigorant și modern, atunci puteți opta pentru lampa cu led aparent. Acest model este potrivit persoanelor cu caracter energic ce vor să exprime aventură și ingeniozitate prin decorul ales. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă sfătuiți cu cei dragi, pentru a ajunge la o decizie comună.

 

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să formați cele mai interesante design-uri interioare cu ajutorul lămpilor. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim redecorare plăcută!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.8 ° C
16.6 °
15.6 °
79 %
1.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...