spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorialTelevizorul perfect pentru camera copilului și dormitor

Televizorul perfect pentru camera copilului și dormitor

Dacă vă numărați printre persoanele care au o familie numeroasă și vă doriți să vă amenajați locuința cu cele mai moderne device-uri, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm să alegeți cel mai potrivit televizor pentru camera copilului și dormitor, în funcție de dimensiune și caracteristici. Astfel, veți reuși să vă bucurați copiii de seri relaxante la desene iar dumneavoastră vă veți putea destinde la un serial nou alături de partener, înainte de culcare. Să începem!

 

Tehnologia a evoluat extrem de puternic în ultimii ani, de aici și nevoia de a fi mereu înconjurați de cele mai noi și moderne dispozitive. Și cum această nevoie se face simțită în fiecare zi, atât în viața adulților cât și în viața copiilor, acum tindem să alegem device-uri inteligente în detrimentul celor obișnuite. De la telefoane și laptopuri care mai de care, până la accesorii smart și televizoare de ultimă generație, tehnologia nu încetează să ne surprindă. În continuare, vrem să ne concentrăm pe a vă ajuta să alegeți un televizor potrivit pentru camera copilului și dormitorul părinților. Ne vom focusa pe un TV smart 80 cm, datorită dimensiunii sale perfecte și a funcțiilor de care dispune. Dar înainte de a vă explica de ce această dimensiune este cea mai bună alegere, trebuie totuși să vă menționăm câteva din funcțiile televizorului smart.

 

  • Funcțiile unui smart tv

Un TV smart 80 cm dispune de următoarele funcții inteligente, demne de luat în considerare:

  • Accesul la internet: navigatul în mediul online deja face parte din rutina tuturor, indiferent de vârstă. Deci era de așteptat ca una dintre cele mai importante funcții să fie conexiunea la internet. Cu o astfel de funcție, atât copiii familiei cât și dumneavoastră vă veți putea bucura de aplicațiile preferate și programele de streaming din propriul confort al casei. Astfel, cei mici se vor putea relaxa la desenele preferate după o zi de școală, iar dumneavoastră și partenerul să aveți o seară amuzantă la un film sau serial de comedie, de exemplu. Aveți o mulțime de posibilități.

 

  • Accesul la muzică și jocuri online: un alt aspect ce ține de relaxarea pentru toate vârstele îl constituie și accesul la muzica și jocurile online. Dacă vă doriți să aveți o seară frumoasă în familie, doar deschideți televizorul, porniți muzica preferată pe fundal și jucați-vă împreună cele mai interesante jocuri de echipă. Așa, nu numai că veți forma o relație mai strânsă cu cei mici, dar veți rămâne și cu amintiri plăcute în familie.

 

  • Calitatea înaltă a imaginii: și nu în ultimul rând, un smart TV mai dispune și de o calitate sporită a imaginii. Datorită tehnologiei de ultimă generație și a procesorului performant integrat, imaginile difuzate pe ecran vor avea calitate de cinema și o strălucire aparte.

Iar acum că ați aflat cele mai importante funcții ale unui TV smart 80 cm, haideți să aflați și motivele pentru care această dimensiune primează ca alegere pentru camera copilului și dormitor.

 

  • Avantajele TV-ului de 80 cm

Cum camera copilului și dormitorul sunt două încăperi special concepute pentru odihnire și relaxare, niște oaze de liniște și vise frumoase, înseamnă că aveți nevoie de un design interior cât mai compact și elegant. În funcție de tipul de mobilier pe care îl alegeți pentru camerele în cauză, aflați că TV-ul smart 80 cm, fie el un TV LG sau unul Samsung, este cea mai bună opțiune. Această dimensiune dispune de câteva avantaje ce merită luate în considerare, așa că haideți să le aflați pe toate:

  • Este mic și compact: un televizor de 80 cm are dimensiunea perfectă pentru camera copilului și dormitor. Cum acestea două tind să fie niște încăperi ceva mai mici decât livingul sau bucătăria, de exemplu, nu are rost să le încărcați și mai tare cu un ecran mai mare. 80 cm este echivalentul a 31 de inchi, o dimensiune care, pe cât este de mică, pe atât de multă performanță oferă. După cum vă spuneam și mai devreme, veți regăsi aceleași funcții smart obișnuite, însă pe un ecran mai mic ce se va potrivi de minune cu design-ul ordonat al celor două încăperi.

 

  • Design minimalist: și dacă tot am pomenit de design mai devreme, aflați că această dimensiune va spori aspectul minimalist și liniștitor al celor două camere. Nefiind un televizor mare, care să iasă în evidență sau să fie în prim plan atunci când pășiți în încăpere, el se integrează la perfecție în fundal și oferă o imagine de ansamblu minunată.

 

  • Stativ atașat: și pentru că dimensiunea sa nu este chiar indicată pentru poziționarea pe perete, aflați că acest tip de televizor vine și cu stativ atașat. Piciorușele de suport vor fi două accesorii solide, stabile și elegante care nu vor bruia cu nimic design-ul minimalist despre care vă spuneam. Ba chiar vor face ca întregul ansamblu să pară mai ordonat decât înainte.

 

Acum că ați aflat toate detaliile de care aveați nevoie, nu vă rămâne decât să alegeți brand-ul preferat și să instalați cele două televizoare în camera copilului și în dormitor. Cu siguranță veți avea parte de seri reușite în familie dacă luați această decizie.

 

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și pe această cale vă dorim happy shopping!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...