30 de euro biletul de tren până la Viena

0

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie odată cu Noul Mers al Trenurilor, valabil începând cu data de 9 decembrie 2018.

Trenul Transilvania va circula zilnic, cu plecare din Cluj-Napoca la ora 7:35 şi sosire la Viena la ora 17:21 sau plecare din Viena la 10:42 şi sosire la Cluj-Napoca la ora 22:25, conform CFR Călători. Preţul unui bilet va fi de 30 de euro pe sens.

Conform CFR Călători, este creată o nouă legătură directă între Budapesta şi Bucureşti (via Craiova, Timişoara, Arad, Curtici) cu trenul IR 72/ IR 73 – Traianus, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 5:20 şi sosire la Budapesta Keleti la ora 18:50 sau cu plecare din Budapesta Keleti la ora 7:10 şi sosire la Bucureşti Nord la ora 23:00.

Pe de altă parte, trenul Dacia, Bucureşti – Viena, va reveni pe ruta consacrată, respectiv prin Sighişoara, oraşul Sibiu fiind conectat cu Budapesta prin două perechi de trenuri directe atât cu parcurs de zi, cât şi cu parcurs de noapte.

De asemenea, trenul Harghita (IR 366/ IR 367), Braşov – Budapesta Keleti, revine pe ruta consacrată Braşov – Deda – Dej – Cluj – Budapesta.

„Pasagerii vor putea călători în afara ţării zilnic, cu trenuri directe din Bucureşti Nord către Viena (de la 39 euro pe sens) şi Budapesta (de la 29 euro pe sens), Chişinău (de la 19 euro pe sens), iar în sezonul estival către Sofia (de la 30 euro pe sens), Istanbul (de la 54 euro pe sens) şi Salonic (de la 56 euro pe sens). De asemenea, oferta de transport internaţional include trenuri zilnice directe către Budapesta şi din Timişoara (de la 15 euro pe sens), Cluj Napoca (de la 15 euro pe sens) şi Braşov (de la 19 euro pe sens). Foarte avantajoase sunt şi ofertele pentru călătoriile către Austria, Germania, Polonia, Slovacia şi Cehia, cât şi oferta Interrail Pass, care reprezintă un abonament valabil în toată Europa sau într-o anumită ţară din Europa”, se arată în comunicatul CFR Călători.

 

+0 -0
se încarcă...