spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăEconomicCreditele de nevoi personale de la institutiile financiare nebancare

Creditele de nevoi personale de la institutiile financiare nebancare

Creditele de nevoi personale acordate de instituțiile financiare nebancare au multe beneficii și pot fi folosite pentru a acoperi o varietate de scopuri: de la simple cumpărături personale sau prin casă, acces la educație sau servicii medicale de calitate, un cadou cuiva drag sau o vacanță pentru întreaga familie. Acoperirea unor datorii personale sau alte credite se numără de asemenea printre motivele pentru care oamenii apelează la aceste credite.

Este știut că băncile sunt mai atente cu clienții cărora le oferă credit, iar persoanele cu istoric negativ în general au șanse minime de a obține bani de la aceste instituții. Totuși, IFN-urile sau Instituțiile Financiare Nebancare cum sunt denumite, iau în calcul și acest segment de oameni. Un istoric negativ de credit nu te va împiedica să soliciți suma dorită de la un IFN.

Este adevărat că IFN-urile acordă credite online, mult mai ușor decât băncile, iar acest lucru a devenit tot mai popular în rândul românilor. Iată câteva avantaje pe care le oferă creditele de nevoi personale acordate de IFN-uri.

  1. Așa cum am menționat într-un pargraf anterior, istoricul negativ nu este un răspuns negativ din partea instituției. Poți aplica și poți obține un credit chiar și cu istoric negativ în BC, bineînțeles, este posibil în condițiile în care nu reprezinți un risc major.
  2. Ai posibilitatea de alege tipul de credit potrivit ție sau nevoilor tale. Ai credit cu rate egale, pe care îl poți accesa și rambursa în 10 până la 60 de luni, sau poți aplica pentru o linie de credit valabilă 60 de luni, care îți oferă acces la bani 24/7 și plătești dobândă doar atunci când te folosești de ei.
  3. Un avantaj mult apreciat de persoanele care apelează la credite rapide acordate de IFN-uri este faptul că nu se solicit garanții sau giranți. Ba chiar, nu ți se solicită nici măcar adeverință de venit. Dar, trebuie știut că pentru a putea obține un credit, trebuie să ai venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună. Chiar dacă sunt venituri din salariu, pensii sau alte surse de venit.
  4. Datorită tehnologiei, ai nevoie de un singur document, cartea de identitate și poți aplica la un credit IFN, din confortul propriei tale case. Fără drumuri pe la ghișee sau convorbiri interminabile cu operatorii de call center. Dacă ai acces la internet, creditul tău este ca și accesat.
  5. Rambursarea este la fel de faciliă ca accesarea banilor. Poți plăti din confortul casei tale, online, prin transfer bancar sau poți plăti numerar ori card la unul dintre cele peste 18.000 de puncte PayPoint.

Procesul de aplicare pentru un credit online este automatizat, ceea ce înseamnă că ai parte de aprobare rapidă a creditului, iar dacă alegi să primești banii pe card, aceștia pot ajunge la tine aproape instant.

Este important să fii un consumator informat și educat și, inainte de orice, să cântărești metodic atât beneficiile, cât și dezavantajele unui credit de nevoi personale. Dacă ai un venit care îți permite să faci ușor și la timp plățile lunare, atunci un împrumut de la un IFN poate fi o soluție bună dacă ai nevoie rapid de bani, pentru o cheltuială de urgență, neprevazută, sau ca să acoperi niște cumpărături.

Pe de altă parte, dacă nu ai un venit lunar stabil, dacă veniturile tale sunt insuficiente față de rata lunară sau dacă știi că poți întampina dificultăți în rambursarea la timp a împrumutului, un credit de nevoi personale te poate pune într-o situație financiară foarte dificilă.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
19.5 ° C
19.6 °
18.9 °
54 %
3.7kmh
54 %
mie
17 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...