Poliţişti fac razii zilnice pe şosele

Poliţiştii rutieri vor împânzi din nou judeţul, săptămâna aceasta, în cadrul unei acţiuni de proporţii care se va derula până duminică. Astfel, în fiecare zi, poliţiştii vor organiza filtre pe drumurile din judeţ, dar şi acţiuni în trafic, ţinta fiind şoferi care urcă băuţi la volan, vitezomanii, cei care nu respectă regulile priorităţii, dar şi abaterile săvârşite de către pietoni.

Scopul acţiunilor îl reprezintă, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea celor care pun în pericol siguranţa traficului rutier.

O primă acţiune a fost organizată luni, când au fost organizate mai multe controale în trafic, în sistem integrat, pe drumurile pe care au avut loc mai multe accidente precum şi la intrările şi ieşirile din localităţi. Ridurile poliţiştilor s-au lăsat cu 29 sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!