10 − six =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Zeci de candidați botoşăneni nu s-au mai prezentat astăzi la proba scrisă din cadrul examenului naţional de titularizare. Potrivit celor precizate de Ciprian Manolache, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, din cei 533 de candidaţi înscrişi, 68 nu s-au mai prezentat în săli. Alţi 57 de candidaţi s-au retras după o oră şi jumătate de la primirea subiectelor. O lucrare a fost anulată, însă reprezentantul IŞJ nu a oferit alte informaţii în această privinţă.

„Lucrarea avea un semn distinctiv şi automat trebuia anulată. Cei care s-au retras au invocat motive personale, fără a da alte explicaţii”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector şcolar general. 407 lucrări au fost trimise în centrele de evaluare din ţară stabilite de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Examenul a fost organizat în două centre, la Colegiul Eminescu şi Liceul cu Program Sportiv. La ieşirea din săli, părerile au fost împărţite, unii candidaţi au declarat că nu au avut probleme şi că vor lua note mari. În schimb, alţii au recunoscut că vor trebui să se prezinte şi la examenul de la anul, însă speră că vor lua peste 5 pentru a prinde un post ca suplinitor.

Primele rezultate vor fi afişate pe 17 iulie. Contestaţiile se depun la sediul IŞJ în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, și pe 18 iulie, până la ora 15.00. Rezultatele finale vor fi anunţate pe 24 iulie.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...