18 + 18 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un bărbat de 51 de ani din comuna Roma a ajuns la spital după ce şi-a pus ştreangul de gât. Câteva clipe au făcut ca acesta să nu aibă parte de un sfârşit cumplit, fiind salvat în ultimul moment de soţia care l-a găsit la timp.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în gospodăria în care trăiau cei doi soţi, după o ceartă între bărbat şi soţia lui. Femeia le-a spus medicilor că şi-a dat seama că ceva nu era în regulă şi în momentul în care a observat că bărbatul nu mai venea din anexa gospodăriei. Aceasta a mers să îl caute şi l-a găsit cu un ştreang improvizat dintr-un cordon, în jurul gâtului. Speriată, femeia a reuşit să îl oprească la timp pe acesta, după care a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor. „Pacientul a primit primul ajutor la faţa locului, după care echipajul TIM l-a transportat în serviciul Urgenţe. După ce a fost stabilizat şi supus mai multor investigaţii de specialitate, acesta a fost internat în cadrul secţiei ORL pentru supraveghere şi tratament, starea lui fiind gravă”, a precizat medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...