one × 5 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Nenorocirea a avut loc ieri dimineaţă chiar în Botoşani. Tânăra mamă, de 19 ani, l-a născut pe băieţel la Maternitate în urmă cu trei săptămâni, sarcina nefiind una monitorizată. Cu toate acestea copilul a fost externat în condiţii bune, dar ieri mama a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.
Aceasta le-a spus operatorilor că micuţul nu se simţea bine, însă în momentul în care o ambulanţă cu asistent a ajuns la locuinţa acesteia, asistentul a constatat că băieţelul nu avea puls, astfel că a solicitat ajutorul ambulanţei de terapie intensivă a SMURD, care a plecat imediat la locul indicat. „Din păcate, când s-a ajuns la locul solcitării, copilul era deja în stop cardio-respirator. S-a instituit protocolul de intubare şi resuscitare, care s-a continuat pe traseu până la spital şi la spital, însă nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.
Potrivit medicilor, copilul părea să cântărească abia un kilogram, la doar trei săptămâni după ce s-a născut cu 3,300 şi părea neîngrijit. Cazul a fost preluat de poliţie, care a declanşat o anchetă şi a dispus efectuarea unei autopsii.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...