Botoşănean împuşcat mortal în Italia

0

Un botoşănean a fost ucis în Italia, în a doua zi de Crăciun, principalul suspect fiind un italian în vârstă de 27 de ani. Potrivit presei italiene, Florin Iulian A., originar din Săveni, a fost împuşcat mortal chiar de către cumnatul său, pe fondul unei relaţii tensionate.

Botoşăneanul ar fi mers în ziua cu pricina, împreună cu un prieten italian, la locuinţa lui Vincenzo Vindigni, în localitatea Scogliti (Sicilia), pentru a petrece a doua zi de Crăciun. Aici, datorită relaţiei tensionate dintre cei doi, Florin Iulian nefiind acceptat pe deplin în familia italienilor, ar fi izbucnit o ceartă, iar Vincenzo Vindigni a scos un pistol cu care a tras în botoşănean dar şi în prietenul acestuia. Rănit, Florin Iulian A. a fost preluat de o ambulanţă, dar a murit în drum spre spital, din cauza rănilor suferite. În schimb, prietenul acestui a scăpat cu viaţă.

Ulterior, Vincenzo Vindigni s-a predat carabinierilor, arătându-le şi locul unde a aruncat pistolul. La fața locului au fost găsite mai multe pete de sânge, anchetatorii recuperând inclusiv pistolul semiautomat, dar și câteva cartușe nefolosite. În urma cercetărilor, italianul a fost reținut sub acuzațiile de omor deosebit de grav, tentativă de omor și port ilegal de arme. În cursul audierilor, Vindigni și-a recunoscut faptele şi a fost încarcerat în Penitenciarul Ragusa, însă cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc tragedia. (foto principalul suspect)

+0 -0
se încarcă...