one × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Pregătirile pentru megaconcertul organizat cu prilejul deschiderii zonei de agrement Cornişa au intrat în linie dreaptă. În promovare sunt implicaţi şi unii dintre artiştii care vor concerta la Botoşani. Astfel, Dr. Alban a transmis un mesaj video în care anunţă că va cânta la Botoşani, pe 17 mai. Totodată, i-a invitat pe botoşăneni că cânte împreună cu el cele mai cunoscute cântece ale sale. La inaugurarea Cornişa, Dr. Alban va cânta şi „It’s my life” şi „Sing Hallelujah”, două piese îndrăgite de publicul de toate vârstele. Un mesaj video similar a fost postat şi de către Ottawan.

Clipul cu mesajul artistului pentru botoşăneni a fost făcut public pe contul de facebook al impresarului Liviu Sorinel, cel care se ocupă de încheierea contractelor cu artiştii care vor cânta la Cornişa, în perioada 17-19 mai.

Astfel, în acea perioadă vor cânta la Botoşani Holograf, Voltaj, Pro Consul, Amadeus, Shift, Sore, Conect R, Dj Rynno&Sylvia, Ioana Ignat, Feli, Gelu Graur, Ottawan, Nana, Dr. Alban, Natalia Gordienco, Boney M. şi Sheila Bonnick.

Deschiderea zonei de agrement va fi cuplată cu Zilele Municipiului Botoşani, ştiut fiind faptul că în acest an 23 aprilie cade în Săptămâna Mare, când, potrivit regulilor bisericeşti, nu pot fi organizate spectacole.

Cătălin Flutur, primarul municipiului, a anunţat că interesul pentru zona Cornişa va fi menţinut şi prin organizarea unor concerte lunare sau evenimente la care vor fi invitaţi inclusiv mari sportivi ai României.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...