four + 15 =

A password will be e-mailed to you.

Vasile Miriuță, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt, a declarat într-o conferință de presă că este cazul ca elevii săi să înceteze să mai facă cadouri adversarilor.

Tehnicianul sibienilor a spus că la partida cu FC Botoșani de pe „Municipal” de sâmbătă, echipa sa va avea o altă atitudine și va intra decisă pe teren să obțină cele trei puncte puse în joc și să facă astfel rocada în clasament cu formația pregătită de Liviu Ciobotariu.

„Eu zic să terminăm de sâmbătă cu cadourile, pentru că m-am cam săturat de trei săptămâni cu cadourile astea. Le-am făcut niște cadouri… Eu nu primesc asemenea cadouri nici de la nevastă-mea, nici de la fiică-mea sau fecioru-meu. Gata cu cadourile! Le-am spus și băieților să fie mai lejeri, mai relaxați. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fie concentrați în timpul jocurilor, pentru că e presiune mare în play-out. Le-am spus: „domnilor, jucați ca și cum nu s-ar întâmpla nimic! Gata cu cadourile! Poate presiunea e prea mare pentru unii, dar sper să treacă peste presiunea asta. Să lase presiunea asupra mea, iar ei să joace. Am mai spus-o, micile detalii pot face diferența și sper ca, de sâmbătă, să nu mai greșim”, a declarat Vaasile Miriuță, antrenorul formației FC Hermannstadt.

Partida dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt, meci contând pentru etapa a V-a a play-out-ului Ligii I va avea loc sâmbătă de la ora 18:30 pe „Municipal”, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...