9 + 7 =

A password will be e-mailed to you.

Şomerii sunt aşteptaţi mâine, începând cu ora 9:30, la Uvertura Mall, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La deschiderea acţiunii care este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani va participa şi ministrul Muncii, social-democratul botoşănean, Marius Budăi.

Obiectivul bursei este acela de a pune faţă în faţă cererea cu oferta de locuri de muncă. Potrivit Gabrielei Vranciuc, inspector superior în cadrul Compartimentului Resurse Umane, Salarizare, Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ al AJOFM Botoşani, participanţii vor avea la dispoziţie cel puţin 450 de locuri de muncă „în numeroase domenii de activitate şi pachete salariale motivante”.

Şomerii vor descoperi noi oportunităţi în diverse sectoare de activitate şi vor afla unde şi ce calificări trebuie să obţină pentru a putea accesa anumite posturi. „Sperăm ca această intervenţie din partea Serviciului Public de Ocupare de la nivel judeţean să se soldeze cu ocuparea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, agenţii economici să găsească resursa umană de care au nevoie, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să identifice locuri de muncă conform pregătirii şi experienţei profesionale”, a declarat Teodor Dimitriu, directorul executiv al AJOFM Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...