eleven + sixteen =

A password will be e-mailed to you.

O bună parte din strada Împărat Traian, intens utilizată de autocamioane, dar şi de multe autoturisme mici pe timpul zilei, a fost închisă vineri, timp de aproape şase ore, în două etape, după producerea unui accident rutier.

Mai întâi, circulaţia a fost oprită după ce un bărbat de 45 de ani a intrat, vineri dimineață, cu mașina pe un scuar care desparte sensurile de mers și a rupt un stâlp din beton. Accidentul a avut loc pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, în momentul în care șoferul unei Dacia Logan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a urcat pe scuar și a lovit cu botul mașinii un indicator rutier apoi stâlpul de iluminat public, pe care pur şi simplu l-a rupt.

La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță, pompieri și poliție. Din accident a rezultat rănirea șoferului, care a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la spital.

La scurt timp după ce poliţiştii au finalizat cercetările, şi circulaţia a fost reluată, aceasta a fost din nou întreruptă, de la giratoriul cu Octav Onicescu până aproape de ISU, asta pentru că reprezentanţii E.ON, care au început lucrările pentru înlocuirea stâlpului de iluminat public, care au durat câteva ore. În tot acest timp, circulaţia a fost deviată pe Calea Naţională, traficul rutier fiind sufocat în zona Stadionului, în acest timp.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...