seventeen − two =

A password will be e-mailed to you.

Un incident incredibil a avut loc joi seară pe una din străzile oraşului Botoşani. O femeie în vârstă de 59 de ani, care mergea spre casă, a ajuns la spital, după ce a căzut într-o groapă adâncă de câţiva metri după ce o porţiune din drum pur şi simplu s-a surpat sub picioarele acesteia.

Incidentul a avut loc pe strada Barbu Lăzăreanu, din orașul Botoșani, în zona Împărat Traian, unde în jurul unui cămin al Nova Apaserv s-a format o groapă de la ploile căzute în ultima perioadă. Joi seară o bucată din strada destinată pietonilor s-a surpat sub o femeie care trecea prin zonă. Femeia a căzut căzut în gol aproape patru metri și s-a lovit în partea stângă a pieptului, în zona coastelor. A început să strige după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.

Au fost anunțați pompierii prin apel la 112, iar un vecin a adus o scară pe care femeia să încerce să urce.

Femeia a fost scoasă de pompieri cu o scară și transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Mavromati unde a primit îngrijiri medicale. Aceasta a fost internată pe secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean, cu mai multe fracturi costale, în timp ce polițiștii locali au împrejmuit zona pentru a nu mai cădea și altcineva.

Cei de la Nova Apaserv cunosc problema și au spus că vor interveni luni pentru remedierea problemelor în zonă.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...