13 − 10 =

A password will be e-mailed to you.

Tânăra electrocutată la Dorohoi a murit în spitalul din Iaşi, în ciuda tuturor eforturilor medicilor. Numărul accidentelor grave de muncă este într-o creştere alarmantă.

În vârstă de 27 de ani, din localitatea Broscăuți, aceasta a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD, după ce a fost victima unui accident grav de muncă.

Tânăra a fost electrocutată în timp ce ea se afla la muncă într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să opereze la un cuptor industrial din bucătărie.

La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardiorespirator. Echipa medicală de la urgențe a reușit să o resusciteze, iar după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o la Botoșani cu echipajul SMURD. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni. Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuat cu ajutorul elicopterului SMURD.

Din păcate, însă, starea ei a continuat să se înrăutăţească, iar în weekend inima ei a cedat. „Tânăra de 27 de ani a decedat în timp ce se afla internată într o unitate spitalicească din municipiul Iaşi. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă si moarte suspectă”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...