14 + eleven =

A password will be e-mailed to you.

Dat jos de la volan și anchetat penal. Asta a pățit ieri un șofer în vârstă de 57 de ani, din Săveni, după ce a fost oprit în trafic, pe drumul județean 282, în comuna Vlăsinești, de un echipaj de poliție din cadrul Secţiei Rurale nr.9 Vlăsineşti.

Bărbatul conducea un autoturism, însă în momentul în care s-au apropiat de mașină polițiștii au simțit un miros de alcool venind dinspre șofer. Prin urmare, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dat jos de la volan, el a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din localitate. Șoferul a fost verificat cu aparatul alcooltest, iar valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii l-au pus sub urmărire penală pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...