Violatorii de la Corlăteni au fost arestați pentru 30 de zile

0

Cei doi indivizi de 25 și respectiv 27 de ani, din comuna Nicșeni, care au violat și tâlhărit o tânără din satul Vlădeni (comuna Corlăteni), au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în baza unei decizii a Judecătoriei Dorohoi. Reținuți inițial de polițiști pentru 24 de ore, suspecți au fost prezentați ieri în fața magistraților de drepturi și libertăți, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Agresiunea a avut loc miercuri, pe 26 august a.c., când suspecții, având fețele acoperite și fiind înarmați cu un cuțit, au intrat în locuința tinerei. Lovită și amenințată, victima a fost determinată să întrețină relații sexuale cu fiecare dintre ei. După ce și-au satisfăcut instinctele animalice, indivizii, tot prin folosirea de violențe, au furat din locuință 500 de lei și două telefoane mobile, ulterior părăsind locul faptei.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor și a urmat o întreagă desfășurare de forțe, la care au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 4 Dorohoi. Suspecții au fost identificați în scurt timp și localizați pe raza comunei Nicșeni. Însă, la polițiștilor, suspecții au încercat să fugă. Întrucât indivizii nu s-au supus somațiilor, polițiștii au scos armele și au tras două focuri de avertisment și unul înspre fugari. După o urmărire, polițiștii au reușit să-i prindă. În urma percheziției corporale, asupra lor au fost găsite o parte dintre bunurile furate de la tânără. Acuzații de viol și tâlhărie calificată, cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean.

Evenimentele de la Corlăteni sunt printre cele mai grave petrecute în ultima perioadă în județ, dar polițiștii au reușit să-i prindă în timp foarte scurt pe autori.

Deja ai votat!