Un botoșănean care venea din Germania a murit în drum spre casă

Un botoșănean care se întorcea din Germania pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de membrii familiei a murit la câțiva kilometri de casă, după ce i s-a făcut rău pe drum. Tragedia a avut loc pe raza comunei Vama (județul Suceava) și, cu toate că a fost solicitat sprijinul cadrelor medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

În vârstă de 49 de ani, V.A. venea acasă cu un microbuz Mercedes Sprinter în care se aflau mai mulți români. La volanul mașinii era un alt botoșănean, Andrei G., care urma să-l ducă până la domiciliu. Pe drum, însă, V.A. a consumat frecvent băuturi alcoolice, iar la un moment dat i s-a făcut rău și nu a mai vorbit.

Cadrele medicale au constatat decesul bărbatului

Șoferul a tras imediat mașina pe marginea drumului, undeva în apropierea Centrului de Bătrâni Geana de pe raza comunei Vama, pe DN 17, iar în urma unui apel pe 112 a fost alertată stația de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc. În schimb, în momentul în care au ajuns la microbuz, cadrele medicale au constatat decesul, bărbatul suferind cel mai probabil un stop cardio-respirator.

Cazul a fost preluat de Secția 14 Poliție Rurală Vama, însă polițiștii nu au observat niciun fel de urme de violență pe trupul bărbatului. „Victima avea la dânsul pastile pentru inimă, iar din cele susținute de echipajul de pe ambulanță acestea erau foarte puternice, fapt ce denotă că bărbatul suferea de boli cardio-vasculare. În urma efectuării cercetării la locul faptei, nu au fost identificate urme de violență pe corpul victimei, iar șoferul a declarat faptul că victima nu a intrat în conflict cu nicio persoană din microbuz pe timpul deplasării, doar a consumat alcool în exces. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă””, au precizat polițiștii suceveni.

 

Deja ai votat!