Ajutor pentru o familie din municipiul Botoşani

O familie din blocul de pe Aleea Constantin Gane, imobil care a rămas fără acoperiş după furtuna de luna trecută, a cerut ajutorul municipalităţii. Familia s-a adresat Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani solicitând un ajutor de urgenţă pentru a putea acoperi o parte din pagubele produse de furtună. În urma verificărilor făcute de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a constatat că apartamentul familiei respective a rămas fără protecţie împotriva ploii.

Am reuşit împreună cu colegii de la Serviciul Evidenţă şi Plată Beneficii de Asistenţă Socială să întocmim documentaţia pentru ca familia să primească în cel mai scurt timp posibil un ajutor în valoare de 5000 de lei. Vom veni în sprijinul tuturor cetăţenilor din municipiului Botoşani, de fiecare dată când vor avea probleme”, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

Potrivit oficialului, documentaţia a fost trimisă la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, în vederea acordării unui ajutor financiar din fondul de rezervă al Guvernului.

Deja ai votat!