spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTPatinaj artistic și hochei pe gheață la deschiderea Patinoarului Cornișa

Patinaj artistic și hochei pe gheață la deschiderea Patinoarului Cornișa

Sâmbătă, 22 octombrie, ora 10.00, Cornișa AquaPark&Sports deschide noul sezon de patinaj pe gheață cu momente de excepție oferite de echipa de hochei Old Boys, din Rădăuți, și patinatorii Asociației Club Sportiv Skating A2Z, București.

Aceștia sunt: Luiza Ilie (18 ani), – Vicecampioană națională de juniori, reprezentanta României la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti, Finlanda – 2022 și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

Ruxandra Rotundu (16 ani) – Campioană națională în 2019,  locul 3 la campionatul național de juniori 2021, a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, Polonia, 2022.

Ingrid Pricop (17 ani) – Campioană națională, a reprezentat România la competiții internaționale și s-a antrenat o perioadă cu campioana olimpică Julia Lipnitskaya.

Maria Bianca Ionescu (15 ani) – Trei titluri naționale în palmares și premii obținute în cadrul concursurilor internaționale din cadrul European Criterium.

Adela Osman (18 ani) – Campioană națională la categoria novice , câștigătoare a numeroase competiții internaționale în Europa, la același nivel.

Cristiana Șilcă (21 ani) a câștigat competiții naționale la nivel de juniori și seniori, dar și Cupa Europei la categoria novice.

Între 10:00 – 11:00 va avea loc Jocul demonstrativ și inițiere în hochei, iar între 17:00 – 18:00 – demonstrație de patinaj artistic.

Programul zilnic de funcționare al patinoarului și tarifele de acces sunt afișate pe site-ul www.cornisapark.ro în secțiunea TARIFE.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.6 ° C
13.2 °
11.6 °
59 %
4.6kmh
96 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...