spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăLocalMama botoşăneanului care a ucis două femei în Italia, rol crucial în...

Mama botoşăneanului care a ucis două femei în Italia, rol crucial în anchetă (video)

Ies la iveală noi detalii din ancheta care îl vizează pe botoşăneanul care ar fi ucis două românce, în Italia. 

Potrivit jurnaliştilor din peninsulă, membrii familiei lui Amar Edgar Nedelcov, dar și prietenul cu care a petrecut în seara de joi spre vineri în casa Deliei Zărnescu, una dintre victime, au avut un rol important în anchetă. Asta pentru că au colaborat cu anchetorii și au confirmat astfel acuzațiile.

Mama individului, o femeie în vârstă de 45 de ani din județul Botoșani, a predat carabinierilor chiar în prima zi a anchetei probe importante: haine pătate cu sânge, dar și încălțăminte care se potrivea cu urmele lăsate în casa Deliei Zărnescu. Pe de altă parte, celălalt român care a participat la petrecere le-a indicat anchetatorilor că posibilul motiv al crimelor ar putea fi de natură sexuală, întrucât tânărul i-ar fi făcut avansuri femeii iar aceasta a refuzat.

„Membrii familiei lui Nedelcov au fost audiați de poliție încă de la început și au confirmat acuzațiile încă din prima zi. Din câte știm, mama lui s-a întâlnit ieri cu fiica Mariei Rus, Marcella, s-au îmbrățișat și mama lui Edgar și-a cerut scuze și s-a arătat disponibilă să contribuie la cheltuielile înmormântărilor Mariei Rus și Deliei Zărnescu”, a spus Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento.

Probe căutat în casele victimelor

Anchetatorii au revenit pentru a treia oară în casele celor două românce ucise cu bestialitate în orașul sicilian Naro. Specialiști din departamentul de investigații criminale din Messina au reluat ieri dimineață (n.r. miercuri) cercetarea la locul crimelor, în Via Vinci din Naro, pentru a culege și mai multe dovezi împotriva românului de 24 de ani, Amar Edgar Nedelcof, aflat la închisoare.

Potrivit jurnaliștilor italieni, anchetatorii au căutat urme biologice în ambele locuințe, amprente, dar și alte probe de acest fel. Individul este în arest pentru dublu omor și profanare de cadavre, respectiv pentru uciderea Deliei Zărnescu și a Mariei Rus, două prietene de 58 și 54 de ani. Faptele îngrozitoare au avut loc în urmă cu aproape o săptămână, după ce bărbatul participase la petrecerea dată de una dintre femei.

Marş de comemorare pentru victime

Trupurilor femeilor au fost predate de autorități famililor care se pregătesc acum de înmormântare. Vineri, în orașul Naro municipalitatea organizează un marș de comemorare pentru cele două victime.

Dubla crimă a avut loc în noaptea de joi spre vineri, după ce în casa Deliei Zărnescu ar fi avut loc o petrecere la care au participat încă doi conaționali, unul în vârstă de 24 de ani și altul în vârstă de 50 de ani, fără însă să fie prezentă și Maria Rus, spun jurnaliștii din Sicilia. Numele femeii ar fi fost doar adus în discuție.

Pe fondul consumului de alcool, proprietara i-ar fi dat afară pe cei doi bărbați. Dar botoşăneanul ar fi ales să se răzbune. Furios, s-a oprit la casa primei victime pe care ar fi bătut-o până a omorât-o, după care a incendiat-o. Și apoi a revenit în casa femeii unde a petrecut, i-a spart ușa și a lovit-o și pe aceasta cu o ferocitate ieșită din comun.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
8.9 ° C
9.6 °
6.1 °
74 %
1.7kmh
0 %
Dum
20 °
lun
20 °
mar
19 °
mie
12 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...