spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocalCătălin Silegeanu preia şefia organizaţiei municipale AUR în speranţa de a obţine...

Cătălin Silegeanu preia şefia organizaţiei municipale AUR în speranţa de a obţine un mandat de primar

Scena politică botoşăneană se pregăteşte intens pentru alegeri. Astfel, după ce şefia PNL Botoşani a fost preluată de afaceristul Valeriu Iftime după înlăturarea fostului lider Costel Șoptică, o nouă organizaţie îşi schimbă liderul. Este vorba despre organizaţia municipală a AUR.

Cel care preia funcţia de şef, în speranţa de a obţine un mandat de primar este Cătălin Silegeanu. Acesta a preluat funcţia de la antreprenoarea Mihaela Stoiciuc. Anunţul a fost făcut duminică seară de noul şef pe o reţea de socializare.

Silegeanu a fost numit în funcţie de Ariadna Cîrligeanu, președinta filialei judeţene AUR Botoșani, dar nu a oferit vreo explicație concretă în privința motivelor care au dus la această schimbare.

Contactată de reporterii „Monitorul”, Mihaela Stoiciuc s-a rezumat la a spun că „schimbarea coordonatorului grupului de inițiativă municipal AUR îi aparține ca decizie Ariadnei Cârligeanu. Momentan nu s-a reorganizat nimic, după reorganizare voi vedea ce poziție voi ocupa”.

Partide luate la rând

Cătălin Silegeanu nu se află la prima înscriere într-un partid. Acesta a fost o perioadă înscris în PSD, apoi a trecut la Pro România, de unde și-a asumat și o candidatură pentru Camera Deputaților. În 2020, a candidat ca independent pentru primăria municipiului Botoșani, însă fără succes.

AUR este un partid recunoscut pentru activitatea intensă de pe reţelele de socializare. Cătălin Silegeanu deţine unul dintre cele mai mari şi active grupuri de Facebook din judeţ, care numără peste 88.000 de membri. În momentul în care a preluat administrarea grupului, acesta a declarat că nu va folosi comunitatea pentru activitate politică. Acum rămâne de văzut dacă acest lucru rămâne valabil.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...