spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocalSurprize din partea poliţiştilor pentru doamnele din Botoşani (video)

Surprize din partea poliţiştilor pentru doamnele din Botoşani (video)

Reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Botoșani au participat, astăzi, la o altfel de misiune. Pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și antidrog și angajați ai Prefecturii Botoșani au oferit flori tuturor femeilor care au trecut pe Pietonalul Unirii din municipiul reședință de județ. Gestul este unul simbolic prin care și-au exprimat recunoștința, admirația și respectul pentru toate femeile.

Doamnele și domnișoarele au fost încântate de atitudinea angajaților MAI și au mulțumit pentru atenție. De asemenea, polițiștii rutieri au organizat și filtre în trafic, iar conducătoarele auto au primit flori și recomandări preventive.

8 Martie cu flori și urări de la polițiștii rutieri

Astăzi, 8 martie, doamnele și domnișoarele care s-au aflat în trafic au avut parte de o surpriză din partea polițiștilor rutieri și a reprezentanților Registrului Auto Român. Cele două instituții au făcut front comun și le-au oferit flori și urări femeilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Bianca a fost oprită în trafic chiar de tatăl său, polițist în cadrul Serviciului Rutier. Surpriza a fost de ambele părți, tatăl nu știa că tânără vine în oraș șă-și surprindă mama, iar ea nu se aștepta să-l întâlnească în acest mod.

Sărbătoare şi în centrele de îngrijire și asistență a persoanelor cu dizabilități

Ziua Internațională a Femeii a fost marcată și în centrele de îngrijire și asistență a persoanelor cu dizabilități acolo unde un gest simbolic a reușit să aducă zâmbete pe chipurile doamnelor care beneficiază de aceste servicii. Și asta pentru că pompierii botoșăneni le-au oferit, în numele tuturor colegilor din județ, câte o floare, o felicitare și surpriză dulce.

Bucuria s-au putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile şi urările de bine, de linişte şi mai ales de sănătate.

Poveştile de viaţă ale acestora i-au impresionat pe pompieri, care la plecare și-au exprimat promisiunea de reveni şi cu alte ocazii.

Pentru toate femeile contează foarte mult aceste mici gesturi, iar pentru angajații MAI este o onoare şi o bucurie să le aducă primăvara în suflete.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.9 ° C
15.6 °
12.2 °
65 %
0.5kmh
100 %
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
19 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...