spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocalCătălin Flutur intră oficial în cursa pentru Primăria Botoşani (video)

Cătălin Flutur intră oficial în cursa pentru Primăria Botoşani (video)

Liberalii botoșăneni își conturează strategia politică în perspectiva alegerilor locale. Aceștia și-au constituit Biroul Politic Municipal, iar cu această ocazie, Cătălin Flutur, fost primar al municipiului și actual consilier local, a fost desemnat președinte al organizației și a anunțat oficial că reia lupta pentru funcția de primar.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Valeriu Iftime, președintele Organizației Județene a PNL Botoșani, a subliniat încă din debut că mizează pe faptul că Flutur este cunoscut pentru experiența sa în administrația locală, pentru proiectele de succes implementate în timpul mandatelor sale anterioare și că reprezintă o figură importantă în peisajul politic.

„Am nevoie de Cătălin și de echipa de la PNL care au o istorie, care au lucrat și care știu toată structura acestui partid ca să văd pe ce bază construim. (…) Sunt cu inima lângă Cătălin, îl cunosc pe Cătălin din două mandate în care a fost, cum spun eu, „un vârf de rachetă”. Dacă s-a întâmplat ceva în mod serios în Botoșani, inclusiv teatrul care acum se termină după 20 de ani sau după 12 ani, a fost începută în perioada lui Cătălin”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Organizației Județene a PNL Botoșani.

La subiectul legat de teatru, Flutur a afirmat vehement că „se va termina tot în perioada lui Cătălin”.

Iftime a continua în aceeași notă elogioasă, adăugându-și sprijinul și încrederea în capacitatea lui Flutur de a conduce municipiul. „Cornișa, pe o parte și alt a fost începută tot în perioada lui Cătălin și înțeleg că se va termina tot în perioada lui Cătălin. Cred foarte mult în experiența lui Cătălin, cred foarte mult în restartarea lui Cătălin, ca om și ca ambiție care poate cu adevărat schimba în mod adevărat ceva în Botoșani”.

„Voi candida pentru PNL la funcția de primar al municipiului”

Candidatura lui Cătălin Flutur promite să aducă în prim plan experiența, viziunea și determinarea necesare pentru a face față tuturor provocărilor.

„Aseară am primit ca însărcinare de la Biroul Politic Județean să ocup funcția de președinte al Organizației Municipale Botoșani. Tot aseară a fost validat Biroul Politic Local. O să încep direct cu mine, din momentul în care am primit această responsabilitate am posibilitatea oficială să declar că voi candida pentru Partidul Național Liberal la funcția de primar al municipiului Botoșani”, a spus Cătălin Flutur, noul președinte al Biroului Politic Municipal.

Cine este Cătălin Flutur

În vârstă de 60 de ani, Flutur a mai candidat de șase ori pentru funcția de primar al municipiului Botoșani și a deţinut trei mandate în această funcție, respectiv în perioada 2004-2012 și 2016-2020. La ultimele alegeri locale din 2020, liberalul Cătălin Flutur a fost învins de actualul primar, Cosmin Andrei (PSD), la o diferenţă de numai 16 voturi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...