spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTAccesorii auto necesare pentru a vă bucura din plin de orice călătorie...

Accesorii auto necesare pentru a vă bucura din plin de orice călătorie cu mașina!

Când călătoriți cu mașina, îndeosebi pe distanțe foarte lungi, aveți nevoie de anumite accesorii auto care sunt deseori esențiale pentru a ajunge la destinație mai rapid și mai confortabil. Ideal ar fi să vă personalizați aspectul autovehiculului pentru mai mult confort și o protecție de durată, pentru a-l adapta la preferințele dumneavoastră.

Fiecare proprietar are posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de accesorii de calitate care se comercializează în prezent în magazinele online de specialitate, cu ajutorul lor poate crea propriul scenariu pentru autovehiculul personal. Fiecare accesoriu are rolul lui deosebit de important, fie că este vorba despre astfel de produse pentru interiorul mașinii, pentru exteriorul acesteia, pentru animale de companie, sau diferite gadget-uri, soluții multimedia performante, ca de exemplu:

  • GPS pentru a găsi rapid traseul cel mai bun pentru o călătorie, fără a pierde timp
  • Cameră video pentru a face imediat fotografii în locurile frumoase pe care le vizitați
  • Încărcător pentru telefonul mobil, mai ales dacă la acesta bateria durează mai puțin
  • Ochelari de soare, DVD portabil, ladă frigorifică, adaptoare, cabluri USB
  • Suport pentru tabletă, suport smartphone mobil, kit hands free mobil și altele.

Accesorii auto pentru exteriorul mașinii

Dacă doriți să protejați partea inferioară a portierelor și să aveți un autovehicul mai impresionant cu un aspect mai robust ați putea să-i aplicați protecții laterale la portiere. De asemenea, extensiile de aripi pot schimba mult aspectul autovehiculului, dar cel mai important este faptul că poate preveni formarea abraziunilor la caroserie.

Pentru a da un plus de eleganță autovehiculului se pot folosi diferite accesorii auto tuning. Există numeroase accesorii auto pentru roți, capace roți diverse modele, accesoriu antifurt blocare roată, dar și grile spoiler, ornamente laterale și multe altele.

Cei care adoră călătoriile și sunt persoane mai active pot fi interesați și de gama de ornamente pentru capotă care oferă autovehiculului un aspect mai sportiv. De exemplu suporturile auto pentru schiuri, barele pentru portbagaj sunt utile în călătorii. Pentru a conduce cu geamurile întredeschise și a nu suferi din cauza curenților de aer, vă puteți accesoriza mașina cu deflectoare de aer. Acestea sunt de calitate, sunt rezistente la intemperii, la condiții atmosferice nefavorabile și la spălatul mașinii în spălătorii automate.

Nu uitați și de protecția șasiului astfel veți conduce puțin mai liniștit pe drumurile publice care nu sunt în stare foarte bună sau care nu sunt asfaltate.

Accesorii auto pentru interiorul mașinii

Dacă vă doriți o protecție optimă împotriva razelor soarelui pentru mașina dumneavoastră vă sugerăm să nu uitați să achiziționați un pachet de parasolare pentru geamurile acesteia, pentru laterale și toate geamurile din spate. Cu aceste accesorii auto puteți fi sigur că veți îmbunătăți confortul în mașină mai ales în aceste luni caniculare de vară. Foarte utile sunt jaluzelele auto dar și lăzile frigorifice.

Orice autovehicul ar trebui să aibă apărători de noroi, realizate din materiale de calitate. Acestea protejează autovehiculul împotriva proiecțiilor de noroi, apă, nisip, pietre. Aveți nevoie de covorașe noroi sau de bavete noroi pentru a îmbunătăți aspectul interior al mașinii și care să fie ușor de întreținut și foarte rezistente, să protejeze foarte bine zonele cu mochetă din interiorul mașinii care sunt intens solicitate. Sunt și covorașe pentru portbagaj care sunt necesare în acest spațiu al mașinii în care se transportă tot felul de bagaje.

Pentru a proteja tapițeria originală a mașinii alegeți întotdeauna huse pentru scaune Carpoint din Olanda, care sunt durabile, rezistente, ușor de curățat și care au și un aspect elegant

Puteți conduce mai confortabil dacă folosiți cotiere auto cu posibilitatea de reglare în înălțime, care pot fi îmbrăcate în piele și care pot fi și rabatabile. Sunt modele de cotiere auto care au și spațiu de depozitare.

Sunteți un iubitor de animale și obișnuiți să călătoriți cu un cățel pe care îl considerați ca pe un membru al familiei? Există accesorii și pentru animale de companie care îmbunătățesc condițiile de transport în orice călătorie, în diverse destinații. Cei care au câini sau pisici ar putea folosi și accesorii auto pentru animale de companie care pot fi de folos pentru aceste patrupede, sau care pot fi eficiente pentru protejarea mochetei mașinii.

Dacă aveți un câine ar fi necesar un grilaj de separare a portbagajului de restul mașinii, în acest fel animalul va avea un spațiu doar al lui și veți putea conduce mai liniștit. Dintre cele mai populare accesorii auto pentru animale de companie fac parte: centura de siguranță, geanta transport animale, cârlig pentru lesă câini, bol castron pliabil pentru animale, suporturi și alte produse.

Foarte utilă este și husa de protecție pentru mocheta portbagajului, pe care se pot pune diferite bagaje care ar putea murdări, aceasta se curăță sau se spală foarte ușor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...