spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTIată 4 activități ideale pentru a-ți petrece timpul liber dacă ești jucător...

Iată 4 activități ideale pentru a-ți petrece timpul liber dacă ești jucător de poker

Datorită acestei perioade de izolare, viața de zi cu zi s-a schimbat radical, iar pentru majoritatea oamenilor, este posibil ca lucrurile să se înrăutățească, existând riscul pierderii locurilor de muncă sau chiar al îmbolnăvirii.

În lumea pokerului, cele mai multe turnee importante, transmise, de obicei, în direct, au fost anulate din cauza coronavirusului, iar cazinourile din întreaga lume s-au închis. Aceste decizii au forțat mii de jucători să se îndepărteze de sălile de jocuri și să rămână acasă.

Află care sunt cele 4 activități care îți vor da o stare de spirit mai bună în perioada de carantină:

1. Înscrie-te pe site-ul unui cazinou online

Ce altă modalitate de a petrece timpul este mai bună decât una din mediul online? Desigur, cea mai potrivită soluție pentru jucătorii de poker, pentru a supraviețui în timpul pandemiei, este să acceseze cazinoz.ro, unde sunt disponibile o mulțime de jocuri online. Experiența pe care o oferă cazinourile virtuale este de-a dreptul fascinantă, iar pachetele de bun venit sunt pe măsură – vei putea să te bucuri de rotiri gratuite și de premii, chiar de la prima înregistrare.

2. Vizionează seriale și emisiuni tematice

Dacă preferi ceva mai relaxant, care să nu te solicite prea mult, există multe seriale TV sau emisiuni ce au ca tematică jocurile de noroc. O sumedenie de canale de televiziune, din Statele Unite ale Americii, oferă înregistrări gratuite ale unor jocuri de poker foarte competitive, din cadrul unor turnee internaționale. Bineînțeles, o astfel de experiență nu se compară cu cea din sala unui cazinou, așa că, probabil, la un moment dat, te vei întoarce măcar la cele online.

3. Fă exerciții!

Dacă arăți bine, te vei simți și vei juca și poker la fel de bine! Pe lângă perioadele de relaxare, vizionând serialele preferate, este recomandat să faci și sport, pentru a-ți pune sângele în mișcare. A sta pe canapea nu este o modalitate de a-ți tonifia corpul, așa că trebuie să găsești un echilibru în acest sens, mai ales pentru că nu ai alte lucruri pe care le poți face. Există o serie de tutoriale pe internet, pe care le poți folosi pentru a exersa acasă, așa că nu există scuze. 

4. Ajută-i pe cei care luptă împotriva coronavirusului

Orice faptă bună, pe care o faci, ajută o mulțime de oameni afectați de acest nou virus.

În toată lumea, milioane de oameni și-au pierdut locurile de muncă, din cauza efectelor pe care le are COVID-19 asupra economiei. Acest lucru înseamnă că există mulți cetățeni care nu își vor mai permite să plătească o chirie, să cumpere alimente sau alte lucruri esențiale pentru viața de zi cu zi. Așadar, un alt mod constructiv de a-ți folosi timpul este ajutându-i pe cei care au fost afectați cel mai mult de această criză – poți dona sau te poți oferi voluntar la organizațiile care încearcă să livreze medicamente și mâncare nevoiașilor sau bătrânilor.

În concluzie, există numeroase moduri, prin care îți poți petrece timpul liber în autoizolare, așa că nu te descuraja. Având în vedere că majoritatea activităților s-au mutat în mediul online (de la galerii de artă până la concerte live pe rețelele de socializare), ai, cu siguranță, multe opțiuni. Cazinoul, în schimb, îți va oferi și o sursă suplimentară de venit, în această perioadă.

Sursa foto: pinterest.com

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.6 ° C
16.6 °
12.7 °
62 %
0.8kmh
100 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...