spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BTVreme rece astăzi în Botoșani. Când va reveni canicula

Vreme rece astăzi în Botoșani. Când va reveni canicula

Vremea se va răci astăzi la Botoșani. Cerul va prezenta înnorări și, temporar, în a doua parte a zilei, se vor semnala ploi cu caracter de aversă posibil însoțite și de fenomene electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, la început din nord, apoi din sector predominant sud-vestic. Maximele termice vor fi cuprinse, în general, între 20 și 22⁰C, iar minimele între 8 și 10⁰C.

Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, vremea se răcește simțitor în cea mai mare parte a țării. O atenționare meteorologică vizează partea de vest, nord-vest, nord a țării, acolo unde ne așteptăm în continuare la averse torențiale, cantități de apă pe segmente scurte de timp care pot depăși 20-25 l/mp, izolat peste 30-40 l/mp.

Joi vor fi aproximativ 20…29 de grade.

Când revine căldura

Ziua de sâmbătă va aduce din nou o vreme în încălzire pentru că maximele se vor apropia de pragul unei zile de caniculă, 34 de grade Celsius.

„Cu siguranță vom vorbi în continuare, la începutul lunii iulie, de disconfort termic în creștere, deoarece temperaturile ridicate asociate cu gradul mare de umezeală vor crea această stare de disconfort termic și de temperaturi resimțite cu mult mai mari”, a explicat directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
15.6 °
10.6 °
59 %
2.3kmh
9 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °
vin
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...