spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BTVremea la extreme. Meteorologii anunţă maxime de peste 30 de grade Celsius

Vremea la extreme. Meteorologii anunţă maxime de peste 30 de grade Celsius

Vremea se va încălzi semnificativ începând de mâine în mai multe zone din România. Temperaturile vor atinge maxime de 33 de grade.

Potrivit ANM, începând de mâine până luni maximele vor atinge 33 grade Celsius în Muntenia și Dobrogea și 32 de grade Celsius în Oltenia. În Transilvania vor fi 28 de grade Celsius, iar în Moldova maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius.

Mâine, minimele se vor situa între 2 și 17 grade Celsius, în timp ce maximele vor fi între 12 și 24 grade Celsius. Vineri, minimele vir fi între 4 și 20 grade Celsius, în timp ce maximele vor fi între 21 și 30 grade Celsius. Sâmbătă minimele vor fi între 8 și 18 grade Celsius, în timp ce maximele vor fi între 23 și 33 grade Celsius.

Conform hărților ANM, la București și Botoșani vor fi 31 de grade Celsius, la Iași vor fi 30 de grade Celsius, la Craiova și Sibiu vor fi 29 de grade Celsius, iar la Cluj, 26 de grade Celsius.

Și duminică va fi foarte cald: 29 de grade Celsius la București, 28 de grade Celsius la Constanța, 27 de grade Celsius la Craiova și Rm Vâlcea, 24 de grade Celsius la Sibiu. Și luni vor fi peste 20 de grade Celsius la prânz în cea mai mare parte a țării, cu maxime de 25 de grade Celsius la Craiova.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
15.6 °
10.6 °
59 %
2.3kmh
9 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °
vin
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...