spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTȘezătoare literară organizată la Biblioteca Județeană

Șezătoare literară organizată la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani va organiza la șezătoarea literară intitulată ,,Micul Prinț în Școala Altfel”.

Activitatea se va desfășura cu elevii clasei a IV-a B, de la Școala Gimnazială Nr. 13 din Botoșani, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”, Botoșani, Filiala Nr. 2, Grivița, în cadrul Programului Național „Școala Altfel”.

Activitatea, coordonată de profesoara Carmen Amarandei, propune spre lectură cartea ,,Micul Prinț”. Elevii vor face cunoștință cu ,,copilul inocent”, din opera marelui scriitor, Antoine de Saint-Exupery.

Cartea se adresează atât copiilor, cât și adulților cu inima de copil. Micul Prinț este un personaj curios, avid de cunoaștere, naiv și pur ca un copil, care poate vedea esența lucrurilor mai bine decât adultul care judecă după aparențe. În călătoria lui, el se descoperă pe sine.

Elevii și părinții vor citi o poveste minunată despre un copil năzdrăvan, un simbol luminos al prieteniei și dragostei autentice.
Activitatea se va desfășura miercuri, 25 octombrie 2023, ora 9:30, în Sala de lectură a Filialei Nr. 2, Grivița, din cadrul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”, Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...