spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăNaționalBărbat păcălit să dea zeci de mii de euro pe tratamente pentru...

Bărbat păcălit să dea zeci de mii de euro pe tratamente pentru cancer, deşi nu era bolnav

Un bărbat din judeţul Neamţ a plătit unei femei, prietenă de familie, 60.000 de euro în mai puţin de doi ani pentru suplimente alimentare crezând că sunt medicamente pentru cancer.

Anchetatorii spun că totul a început în 2021. Atunci, victima, un bărbat de 33 de ani, din Roman, i-a spus amicei sale, o femeie de 44 de ani, din Gâdinţi, că îl dor urechile și că a făcut niște analize să vadă despre ce este vorba. Femeia i-ar fi spus atunci că are o rudă doctor care îi poate interpreta rezultatele. Omul a avut încredere și i-a permis femeii să ducă rezultatele la acest așa-zis medic. Iar specialistul i-ar fi spus că bărbatul are un cancer din sfera ORL și că se poate trata numai cu medicamente din străinătate.

Credul, bărbatul i-a plătit lunar mii de euro femeii pentru comprimate. În total din 2021 până în 2023 s-a ajuns la suma de 60.000 de euro.

Poliţiştii spun că individa i-ar fi dat lună de lună victimei suplimente nutritive, păcălindu-l că sunt medicamente oncologice.

Când şi-a dat seama ce se întâmplă, bărbatul a mers la poliţie. La data de 07 august a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Cu această ocazie au fost descoperite şi ridicate mai multe înscrisuri şi comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare”, a transmis IPJ Neamţ.

Surse din anchetă spun că femeia a semnat în fals așa-zise acte medicale pe care i le-ar fi dat mai apoi cunoștinței sale. Ieri, ea a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi a primit control judiciar și interdicția de a părăsi țara.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...