spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăNaționalFiul lui Arsenie Boca, născut de soția unui lider AUR

Fiul lui Arsenie Boca, născut de soția unui lider AUR

Fiul lui Arsenie Boca, născut de soția unui lider AUR. Cel puțin așa susține Adelin Rotariu. Claudiu Târziu a fost la botezul copilului și a susținut și el că este „o minune a părintelui Arsenie Boca”.

„Astă seară petrecem în familie. Familia de AUR. Azi, după o ședință bună cu frații noștri de cauză din filiala Hunedoara, am fost împreună alături de unul dintre vrednicii noștri tineri, Adelin Rotariu, la Simeria, la botezul primului lui născut, Zian (minune a părintelui Arsenie Boca). Noua generație vine sub semnul lui Hristos și în duhul românismului curat”, a scris senatorul Claudiu Târziu pe Facebook în urma cu cinci zile.

Un tânăr originar din zonă a explicat ce a vrut să spună Târziu cu „Zian (minune a părintelui Arsenie Boca)”. Povestea este halucinantă.

„Claudiu Richard Târziu a fost în weekend în zona mea la un botez. Botezul copilului unui consilier AUR din orașul Simeria. Este vorba despre Adelin Rotariu.

Mesajul lui Claudiu Richard Târziu de pe Facebook în legătură cu evenimentul este controversat și greu de înțeles așa că am fost nevoit să sun un membru AUR din zona mea să mă lămurească.

Povestea pe scurt este că Adelin Rotariu, când a fost soția lui însărcinată, a visat că a venit la el călugărul Boca Arsenie și i-a spus că soția lui însărcinată va naște un băiat care se va numi Zian și care este de fapt fiul lui (al lui Arsenie).

Deci Arsenie, mort, a lăsat însărcinată o femeie vie. Iar Claudiu Richard Târziu numește asta ‘O minune a părintelui Arsenie Boca’, a relatat Florin June pe Facebook.

Continuarea în Aktual24.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
39 %
1.9kmh
100 %
joi
21 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...