Reţinut după ce a omorât un om de ziua lui (video)

0

Tânărul implicat în incidentul de la Stăuceni a fost reţinut. Bărbatul de 56 de ani care a murit, joi seară, pe terasa unui bar din comuna Stăuceni, după ce a primit o palmă din partea unui adolescent, a suferit o hemoragie intracraniană şi un edem cerebral, potrivit concluziilor trase de medicii legişti din Botoşani, după efectuarea necropsiei.

Pe baza acestor concluzii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au stabilit că există o relaţie de cauzalitate între decesul botoşăneanului de 56 de ani şi lovitura cu palma dată de tânărul de 17 ani.

În aceste condiţii, adolescentul respectiv va fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. El urma să fie reţinut, vineri, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurori. Joi tânărul şi-a serbat ziua de naştere.

Joi seară, în timp ce afla cu alţi doi bărbaţi pe terasa unui bar de la intrarea în Stăuceni,  bărbatul de 56 de ani a comentat ceva la adresa tânărului care ieşea din bar. Acesta s-a apropiat de bărbatul aflat pe scaun şi i-a tras o palmă puternică.

Victima a rămas neclintită pe scaun, căzându-i capul pe spate, iar după un timp localnicii au constatat că acesta nu mai are puls.

La faţa locului a ajuns şi ambulanţa, care, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decesul.

Deja ai votat!
se încarcă...