spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocalMoarte suspectă la marginea oraşului

Moarte suspectă la marginea oraşului

Cadavrul unei femei de aproximativ 60 de ani a fost descoperit într-o pădure din apropiere de oraş. Femeia avea o poziţie bizară, iar cel care a găsit-o a suferit un şoc.

Descoperirea macabră a fost făcută, luni, de un cioban din zona Tulbureni. Acesta era cu oile în marginea pădurii care ajunge de la Tulbureni până la Rediu. La un moment dat, câinii cu care era au început să devin agitaţi, când au ajuns în marginea unei poieniţe. Bărbatul a mers să vadă ce era şi a realizat că agitaţia animalelor era provocată de descoperirea unui cadavru. Când s-a apropiat acesta a văzut trupul unei femei, cu părţi ale feţei mâncate de animalele sălbatice.

Medicii nu au mai putut face nimic

În stare de şoc, acesta nu s-a mai putut apropia, mai ales că poziţia femeii îi părea bizară, şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă (SJA). Cadrele medicale nu au putut face nimic.

„Din păcate nu am putut decât să constatăm decesul. Persoana găsită prezenta deja rigiditate şi nu s-au mai impus manevre de resuscitare. A fost anunţată poliţia, care a preluat cazul”, a precizat asistentul principal Cristi Calimandriuc, din cadrul SJA Botoșani.

Anchetă deschisă de poliţişti pentru stabilirea femeii moarte

Ulterior au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi criminalişti, care au început cercetarea la faţa locului. Ceea ce i-a surprins pe anchetatori a fost poziţia în care a fost găsită femeia decedată. Aceasta era întinsă pe spate, cu mâinile pe lângă corp, ca şi cum ar fi fost întinsă pe un pat. Mai mult, papucii cu care ar fi fost încălţată erau scoşi din picioare şi aşezaţi cu grijă lângă ea, unul lângă celălalt, ca şi cum femeia i-ar fi aşezat chiar ea alături.

Oamenii legii au deschis un dosare penal pentru ucidere din culpă şi încearcă stabilirea identităţii femeii. Din cauza rănilor făcute de animalele sălbatice la nivelul feţei, aceasta este, însă, mai greu de identificat.

„La o primă examinare nu prezenta urme de violență la nivelul corpului. A fost dispusă efectuarea autopsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. De asemenea, sunt efectuate verificări pentru stabilirea identității”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

moarte

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...