2 × 1 =

A password will be e-mailed to you.

23:45 HBO

Inamicul statului (Acțiune, SUA, 1998) Cu: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight, Lisa Bonet, Regina King

Will Smith și Gene Hackman interpretează rolurile principale în acest thriller plin de suspans și acțiune. Robert Clayton Dean este un avocat de succes din Washington, D.C., care primește, fără voia lui, o înregistrare video în care un oficial de la agenția de siguranță națională este implicat într-o crimă. Mai mulți agenți primesc misiunea să-l discrediteze pe Dean și să ia înapoi înregistrarea. Dean pornește într-o cursă contracronometru ca să-și recupereze viața lui obișnuită.

22:45 CINEMAX

În sălbăticie (Dramă, SUA, 2007) Cu: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener

Aceasta este povestea adevărată a lui Christopher McCandless (Emile Hirsch). Proaspăt absolvent cu un viitor promițător înainte, bărbatul de 22 de ani a renunțat la viața lui privilegiată și a plecat într-o aventură. Ce i s-a întâmplat pe drum l-a transformat pe acest tânăr călător într-un simbol pentru nenumărați oameni. Oare a fost un aventurier curajos sau un idealist naiv? I-a plăcut să-și asume riscuri sau a fost un personaj tragic aflat într-o luptă cu echilibrul fragil dintre om și natură?

16:15 PRO CINEMA

O dată în viaţă (dramă, SUA, 1994) Cu: Lindsay Wagner, Barry Bostwick, Duncan Regehr, Amy Aquino, Rex Smith,

În Ajunul Crăciunului, în New York, celebra autoare Daphne Fields (Lindsay Wagner) este lovită de o maşină în timp ce traversa strada. În drumul spre spital, ea rememorează toate succesele din cariera sa, dar şi tragedia survenia în urmă cu 9 ani, când soţul şi fiica ei au murit într-un incendiu. În acel moment Daphne era însărcinată, iar în anii ce au urmat, ea s-a luptat să-şi crească băieţelul surd şi să devină o scriitoare de succes. Ea se îndrăgosteşte de actorul principal dintr-un film bazat pe scenariul ei, însă lucrurile nu decurg aşa cum şi-ar dori.

22:30 PRO TV

Jaf în stil italian (acțiune, SUA, Franţa, Marea Britanie 2003) Cu: Donald Sutherland, Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Jason Statham, Seth Green

Planul era perfect, misiunea a fost încheiată cu succes, iar ei au reuşit să scape basma-curată. Singura ameninţare la care creierul operaţiunii, Charlie Crocker ( Mark Wahlberg ), nu s-a gândit a fost că va fi trădat chiar de către un membru al bandei sale. După ce au reuşit să fure aur în valoare de milioane de dolari dintr-un palat din Veneţia, lui Charlie şi echipajului lui, omul din interior Steve ( Edward Norton ), geniul computerelor Lyle ( Seth Green ), chipeşul şofer Rob ( Jason Statham ), expertul în explozive Left-Ear ( Moş Def ) şi veteranul sistemelor de alarmă John Bridger ( Donald Sutherland ), nu le vine să creadă că unul dintre ei este de fapt împotriva lor. În acest punct al poveştii intervine Stella, o frumoasă expertă în sisteme de alarmă, care se alătură lui Charlie şi oamenilor săi în urmărirea trădătorului. Astfel ajung în California, unde plănuiesc să fure aurul aurul înapoi, intrând în reţaua de control al traficului din Los Angeles şi creând unul dintre cele mai mari blocaje rutiere din istorie. Acum nu mai este vorba doar de câştig, ci și despre răzbunare.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...