4 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

PRO CINEMA

20:30 Margaret (dramă, SUA 2011)

Cu: Ana Paquin, J. Smith-Cameron, Mark Ruffalo, Jeannie Berlin, Jean Reno, Sarah Steele, Allison Janney

Adolescenta Lisa Cohen (Anna Paquin) este martora unui accident de autobuz in New York. Lisa crede ca evenimentul nefericit a avut loc din cauza ei, deoarece soferul de autobuz se uita dupa ea si nu a fost atent. In scurt timp, dupa ce accidentul a fost investigat de catre politie, tanara ajunge la concluzia ca trebuie sa indrepte lucrurile, insa familia ei se opune.

TVR 2

21:30 Cowboy de Beverly Hills (aventuri, SUA 1999) Cu: Joseph Lawrence, Andrew Lawrence, Susan Walters

Michael, un tânăr de bani gata plin de mofturi, e trimis de familie în vizită la ferma vărului său. La început, Michael se comportă ca de obicei, mai ales că, pentru el, viaţa la fermă este o adevărată pedeapsă. Treptat, va descoperi farmecul locurilor, calitatea deosebită a oamenilor de aici şi importanţa prieteniei.

FILM NOW

00:20 Omul cu pumni de fier (acţiune, coprod. 2012), Cu Lucy Liu

Într-un sat fictiv din China, un fierar e forţat să creeze arme sofisticate. Odată cu declanşarea unui război, trebuie să salveze oamenii din sat.

TNT

23:25 Faţă în faţă (acţiune, SUA 1997), cu John Travolta, Nicholas Cage

De la început până la sfârșit, o tensiune dramatică fără egal străbate acest film în care, pentru a prinde un ucigaș psihopat, un polițist talentat, gata de orice sacrificiu, renunță la propria identitate și preia înfățișarea celui urmărit. Filmul se transformă într-o urmărire încleștată, căci viața polițistului este mereu în pericol.

TV1000

20:15 Al naibii tratament (comedie, SUA 2003), cu Jack Nicholson, Adam Sandler, Marisa Tomei, John Turturro, Woody Harrelson

Adam Sandler și Jack Nicholson joacă rolurile unui pacient și, respectiv, ale unui terapeut, cu toate că uneori este greu să îi deosebești. După o altercație, la bordul unui avion, în care blândul și manieratul Dave Buznik (Adam Sandler) își iese din fire, acesta este condamnat să urmeze ședințe de tratament pentru stăpânirea furiei, conduse de doctorul Buddy Rydell (Jack Nicholson), ședințe la care participă bărbați și femei cu tulburări de comportament. Buddy se mută cu Dave pentru a-l ajuta să se lupte cu demonii din interiorul său. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc și se dezlănțuie ori de câte ori are ocazia făcând comentarii ireverențioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (Marisa Tomei), și împingându-l pe Dave, puțin câte puțin, să–și înfrunte frustrările trecute, dar și pe cele din prezent. Însă Buddy merge prea departe, iar Dave trebuie să decidă dacă se va retrage în carapacea lui sau va înfrunta situațiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat și contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal?

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...