1 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO CINEMA

Dredd: Ultima judecată (acţiune, coprod, 2012) Cu: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Porteus Xandau, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby, Rakie Ayola, Lena Headey, Tamer Burjaq, Warrick Grier, Wood Harris

Incoruptibilul Dredd (Karl Urban) este un ofiţer care aplică legea în oraşul gigant Mega-City, situat într-un deşert nesfârşit dintre Boston şi Washington DC. Judecătorul suprem îi dă o misiune, aceea de a testa un judecător începător, Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), care are puteri telepatice. Dredd şi Cassandra sunt trimişi să investigheze o crimă care a avut loc în Peach Trees, un zgârie nori, condus de Ma-Ma (Lena Headey), şefa unui clan mafiot. La etajul 200 al clădirii se află un laborator în care se face drogul Slo-Mo. Cei doi sunt prinşi într-o capcană şi totul se transformă într-o luptă de supravieţuire când Ma-Ma ordonă închiderea clădirii.

 

23:05 HBO

În întuneric (Dramă, Germania, 2017) Cu: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Samia Chancrin, Numan Acar

Viața Katjei se destramă brusc atunci când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care are nevoie și Katja reușește astfel să facă față înmormântării. Dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurde complică doliul Katjei, deschizând răni și îndoieli. Danilo, un avocat și prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katja în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, dar pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate.

 

 

 

17:30 CINEMAX

Breaker Morant (Dramă, Australia, 1980) Cu: Edward Woodward, Jack Thompson, John Waters, Bryan Brown, Charles Tingwell

Acesta este unul dintre cele mai apreciate filme australiene și spune o poveste puternică despre trădarea și nedreptatea din timpul războiului. Henry „Breaker” Morant (Edward Woodward) este un englez care trăiește în Australia la finalul secolului al XIX-lea. Când războiul dintre Marea Britanie și Buri (descendenți ai coloniștilor olandezi) a izbucnit în 1899, Morant și mai mulți australieni s-au oferit voluntari și au fost încorporați în unitățile armatei britanice. Urmând ordinele comandanților săi, Morant supraveghează execuția mai multor prizonieri Buri; se dovedește că unul dintre ei era neamț și, ca să păstreze pacea cu Germania, Marea Britanie este de acord să-i trimită la curtea marțială pe Morant și pe alți doi soldați.

 

 

 

23:30 DIVA

Un prinț în America (SUA, 1988) Cu: Eddie Murphy

Prințul moștenitor din Zamunda, sătul de viața superficială pe care o duce și de faptul că urmează să se căsătorească cu o femeie pe care nu a văzut-o, hotărăște că a sosit timpul să se maturizeze. El pleacă incognito în America, unde intenționează să-și găsească sufletul pereche. Odată sosit aici, își ia o slujbă la un restaurant, dar lucrurile nu sunt așa cum vrea el… cel puțin la început.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...