Vineri, 18 septembrie

0

23:00 ANTENA 1

Fără obligaţii (comedie, SUA 2011) Cu: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuză avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma și Adam știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut ! Și, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relații amoroase”, iar Adam se ferește de așa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicațiile emoționale pe care o relație de iubire le-ar putea aduce, și să aibă doar o relație de prietenie, cu ceva în plus…
Întâlniri fără pretenții, sex fără responsabilități. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături în public, fără mic dejun împreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părțile intime, pe scurt… “Fără obligații”.

Ceea ce începe ca o soluție ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva când Adam începe să-și dea frâu sentimentelor în pat (și în debaraua de la spital, și pe scaunul din spate al mașinii, de fapt, cam pe oriunde se găsește loc de stat la orizontală). Într-un final, amândoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile în care s-au încurcat tot încercând să le evite. Așa că ajung să-și pună întrebarea esențială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze între ei ?

21:00 CINEMAX

Influență nefastă (Dramă, SUA, 1998) Cu: Ian McKellen, Brad Renfro, Bruce Davison, Elias Koteas, David Schwimmer

Sir Ian McKellen și Brad Renfro interpretează rolurile principale în acest thriller psihologic bazat pe nuvela lui Stephen King. Todd Bowden (Renfro) este un băiat obișnuit în vârstă de 16 ani, foarte deștept, care dezvoltă o fascinație pentru atrocitățile din Germania nazistă atunci când studiază Holocaustul la orele de istorie. Interesul lui Todd ia o turnură periculoasă când îl cunoaște pe Arthur Denker (McKellen), un bărbat în vârstă și un fost ofițer nazist SS care locuiește liniștit în orașul lui Todd. În schimbul păstrării secretului, bărbatul trebuie să scoată la lumină secretele întunecate care au rămas îngropate timp de mulți ani. În timp ce Todd și bătrânul încep un periculos joc psihologic, lucrurile scapă rapid de sub control și amenință să se termine tragic.

21:00 HBO

Cazul Collini (Dramă, Germania, 2019) Cu: Elyas M’Barek, Alexandra Maria Lara, Franco Nero, Heiner Lauterbach, Manfred Zapatka

Fabrizio Collini (legendarul actor italian Franco Nero) s-a pensionat de curând. Este un bărbat liniștit, modest care nu pare că ar fi în stare să rănească pe cineva. Totuși, el ucide cu brutalitate un industriaș faimos într-unul dintre cele mai importante hoteluri din Berlin. Collini ajunge să fie reprezentat de Caspar Leinen (Elyas M’Barek), un avocat al apărării începător dornic să-și lanseze cariera cu un verdict de nevinovat. În scurt timp, complicațiile apar atunci când Collini recunoaște crima, dar refuză să spună care a fost motivul. Pe măsură ce Leinen caută indicii, el descoperă o legătură personală cu victima și un adevăr teribil din centrul sistemului legal german care se întinde înapoi până la perioada de după Germania nazistă. Dar cât este dispus să sacrifice ca să dezvăluie adevărul?

20:30 PRO CINEMA

Ucigaşul de pe Craigslist (thriller, SUA, 2011) Cu: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close, Julia Campbell, Kevin Kilner, Sam McMurray, Judith Hoag, Candice Patton, Leela Savasta

Philip Markoff (Jake McDorman) se pregăteşte să devină medic şi trăieşte fericit alături de logodnică lui, Megan McAllister. Colegii de facultate şi profesorii de la Universitatea Boston îl admira, însă nimeni nu ştie că bărbatul trăieşte o viaţă misterioara şi este de o violenţă ieşită din comun, pe care numai persoanele, care i-au căzut victime au cunoscut-o.

+0 -0
se încarcă...