spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăProgram TVSâmbătă 22 iulie

Sâmbătă 22 iulie

Diva 20:00

Erin Brockovich 2000

Cu Julia Roberts. Intr-o lume in care eroii sunt adesea intr-un numar foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Pasiunea, tenacitatea si dorinta ei neclintita de a lupta pentru drepturile concetatenilor sai au sfidat sansele… victoria ei fiind mult mai placuta datorita faptului ca, in timp ce ii ajuta pe ceilalti ea simtea ca se ajuta pe sine.

Pro tv 20:00

Sahara 2005

Cu Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn

Atunci cand exploratorul Dirk Pitt (Matthew McConaughey) gaseste o moneda legendara, care face referire la o poveste antica, porneste in aventura vietii sale, incercand sa gaseasca o comoara intr-una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa de Vest. Cautand ceea ce localnicii numesc “Vaporul mortii” – care ascunde o incarcatura secreta – Dirk si insotitorul sau Al Giordino (Steve Zahn), o intalnesc pe Dr. Eva Rojas (Penelope Cruz), o superba si inteligenta doctorita, care este de parere ca aceasta comoara ascunsa ar putea fi o amenintare la adresa lumii intregi.

Pro Cinema 20:30

Operaţiune de salvare 2006

Cu Mark Dacascos, Theresa Randle, Rutger Hauer. Generalul Frank Lewis (Hauer) conduce un raid controversat pentru a-i captura pe teroristii care s-au aliat cu rebelii filipinezi.Dar pilotul din elicopter, capitanul Amy Jennings (Randle), si echipajul acestuia sunt doborati deasupra liniilor inamice, compromitand misiunea. Pentru a o salva, Lewis a ales cel mai potrivit om, pe locotenentul Matt Daniels (Dacascos).

Confruntat cu sanse minime, Daniels se afunda adanc in teritoriul inamic pentru a o salva pe Jennings, care a dat peste un laborator secret unde se produce antrax. Poate oare Daniels s-o gaseasca pe Jennings la timp si sa distruga armele biologice inainte ca acestea sa fie lansate?

Hbo 20:00

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug 2013

Cu Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch. Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo și ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile și să țină piept, în final, înfricoșătorului și vicleanului dragon Smaug, interpretat, prin intermediul motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...