eight + nine =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Marius Tincu, antrenorul principal interimar al „Stejarilor”, a declarat după meciul câștigat cu Germania cu scorul de 38-10,  că victoria era foaarte importantă pentru moralul echipei.

Tehnicianul „tricolorilor” a spus că în meciul de pe 3 martie de la Madrid cu Spania, elevii săi vor da o replică pe măsură ibericilor și vor forța victoria. De asemenea, Tincu a spus că speră ca pe 9 martie în duelul cu Rusia de pe „Municipal” publicul botoșănean să fie mult mai numeros decât a fost cu Germania.

„E bină că am câștigat și că  victoria a fost însoțită și de punctul bonus ofensiv. Era foarte important în primul rând să câștigăm pentru că veneam după trei înfrângeri, cele suferite în toamnă și cea din meciul cu Georgia și aveam nevoie de victorie ceea ce s-a și întâmplat. Jocul cu Spania de la Madrid va fi foarte greu. Ei deja spun că ne bat. Antrenorul lor a spus că întâi îi bat pe ruși și pe urmă pe noi, însă ne vom pregăti cât mai bine să dăm o replică pe măsură. Sunt multe lucruri care s-au întâmplat anul trecut între noi și ei și abia așteptăm meciul. Oricum va fi un duel interesant”, a declarat Marius Tincu, antrenorul principal interimar al „Stejarilor”.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...